.

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2008

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Μετά από μία γεμάτη χρονιά και πολύ επιτυχημένη για το τμήμα μας ήρθε η ώρα να κατεβάσουμε τις ασφάλειες.
Οι εικόνες που ακολουθούν από την αγαπημένη Ικαρία να σας ταξιδεύσουν μέχρι να αποδράσετε και σεις από το Αθηναικό καμίνι.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το τέλος Αυγούστου στο Διεθνές Τουρνουά της Νίκαιας οπου μάλλον σύσσωμη θα συμμετάσχει η ομάδα μας.
Να περάσετε όμορφα...











Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008

36o ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤ/ΜΑ Α΄ΕΘΝΙΚΗΣ

Την Κυριακή 6 Ιουλίου ξεκίνησε το 36ο Πρωτ/μα Α΄Εθνικής στην Χαλκιδική με την συμμετοχή 20 ομάδων με ελβετικό σύστημα 7 γύρων.
Παρότι εώς σήμερα το blog μας αποφεύγει τα σχόλια και τις κρίσεις για Σκακιστικές αποφάσεις Διοικητικής και Αγωνιστικής μορφής σήμερα θα κάνουμε μία εξαίρεση με αφορμή το ιδιότυπο τουρνουά που διεξάγεται στο οποίο ο πρώτος στέφεται Πρωταθλητής και ο τελευταίος παρατηρητής!!!
Ορισμένοι πρέπει να έχουν ιδιαίτερη και πολύ προχωρημένη άποψη περί Πρωταθλητισμού και Ανταγωνισμού.
Περίεργη θα έλεγα, όταν συναντάς ομάδα να αγωνίζεται με 5 GM ενώ αρκετές άλλες χωρίς ούτε ένα...ωραίος! Πρωταθλητισμός.
Εν πάσει περιπτώση σε όλα τα αθλήματα η Α΄Εθνική σε θεωρητικό τουλάχιστον επίπεδο συγκεντρώνει όχι μόνο την αφρόκρεμα των αθλητών αλλά διεξάγεται και σε ένα πλαίσιο που παρέχει ισονομία και κινήτρα για όλες τις ομάδες ώστε να είναι αυτές όσο περισσότερο ανταγωνιστικές γίνεται.
Η Α΄Εθνική δεν μπορεί να είναι ούτε "τουριστικό αξιοθέατο" αλλά ούτε "οικογενειακή" υπόθεση ορισμένων ομάδων.
Τα υπόλοιπα θα τα πληροφορηθείτε από την ιστοσελίδα των αγώνων...

Φώτο από την Α΄Εθνική

Κυριακή 6 Ιουλίου 2008

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ 2008

Την Παρασκευή 4 Ιουλίου ολοκληρώθηκαν τα Πανελλήνια Νεανικά Πρωτ/τα με την ανάδειξη των νέων Πρωταθλητών στις επιμέρους κατηγορίες.
Εμείς θα σταθούμε ειδικά στην πρωτιά του 16χρονου Νίκου Αγγελή που του εξασφάλιζει και το ποσοστό των μορίων που προβλέπεται για την εισαγωγή σε Πανεπιστημιακό Ίδρυμα.
Πρόκειται για πολύ μεγάλη επιτυχία ενός αθλητή που ξεκίνησε το Σκάκι από την περιοχή μας και συγκεκριμένα την Εστία Ν. Σμύρνης, ενώ και ο πατέρας του είναι Ιδρυτικό μέλος του Τμήματος του Πανιωνίου.
Λίγες μέρες νωρίτερα η αδελφή του επίσης Σκακίστρια συγκέντρωσε υψηλότατη βαθμολογία που της επιτρέπει να περάσει σε Πανεπιστήμιο της επιλογής της.
Συγχαρητήρια στα παιδιά που απέδειξαν για πολλοστή φορά ότι οι επιδόσεις στο Σκάκι μπορούν να συνδυαστούν με επιτυχίες και σε άλλους τομείς.


Ο Νίκος πρώτος από αριστερά






.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ