.

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΚΥΠΕΛΛΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ

Το πρωί ξεκινώντας για τα Πατήσια βάλαμε βενζίνη, λόγω όμως της συνεχιζόμενης ανόδου στη τιμής της κάναμε σχετική οικονομία.
Αυτή η οικονομία μας στοίχισε αφού αποδείχτηκε ότι στο ντεπόζιτο της ομάδας δεν υπήρχε αρκετή για να συνεχίσουμε στο θεσμό του Κυπέλου.

Με καθαρή ήττα 2,5-1,5 από τους Τρείς Αστέρες αποχαιρετήσαμε την διοργάνωση και θα παρακολουθήσουμε πλέον ατάραχοι και απερίσπαστοι τις επόμενες Κυριακές τις ομάδες Παίδων-Παμπαίδων.
Ο Ανδρέας νίκησε στην πρώτη σκακιέρα, ισοπαλία για τον Κων/νο Ασημακόπουλο στην τέταρτη, ήττες για τους Δημήτρη και Γιάννη στις 2-3.

Στα Νεανικά Κύπελλα που διεξήχθησαν στην έδρα μας συμμετέχουμε με δύο ομάδες σε κάθε κατηγορία, στο Παίδων νίκησαμε τις αντίστοιχες του ΔΗΚΕΠ και της Καλλιθέας Β΄με 3-1 και 4-0.
Στο Παμπαίδων νίκησαμε με 3-1 την ομάδα του Φυσιολάτρη Γ΄και ισόπαλία με την Αίγλη Παπάγου ΣΤ!!!


Την εβδομάδα που ξεκινά η ΕΣΟ θα εκδώσει την συμπληρωματική προκύρηξη του Πανελληνίου Ομαδικού Πρωταθλήματος που μετά από εβδομάδες διαπραγματεύσεων τελικά θα διεξαχθεί στην Ερέτρια.

Σε μία εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλους μας η σκακιστική μας ομάδα κατεβαίνει στο Πρωτάθλημα πλήρης με δύο GM στην σύνθεση της (οι δικοί μας κοινοτικοί δεν έρχονται για μπάνια).

Περιμένω από τον κάθε αθλητή που θα συμπεριληφθεί στην αποστολή να δώσει το 101% των δυνάμεων του, ανεξαρτήτου ηλικίας φύλου η δυναμικότητας.
Ο Πανιώνιος δεν πάει στο Πρωτάθλημα ούτε για τουρισμό ούτε για να δούμε αν κουνιούνται οι βάρκες στην Ερέτρια.

Τα γράφω σήμερα για να τα διαβάσουν οι αθλητές της ομάδας αλλά προσεχώς θα τα πούμε και από κοντά.

Καλή εβδομάδα.



.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ