.

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

BEAUTIFUL DAY

Ο "Ιστορικός" πάτησε την Real Madrid με τον απίστευτο Mails που πέτυχε καλάθι 2,6'' πριν την λήξη του αγώνα, στην ΠΑΕ έχουν παραιτηθεί όλοι (α ρε Λεμονή ακόμα δεν ήρθες ήθελες να τους διώξεις όλους) και εκτός ίσως του Κων. Τσακίρη ουδείς γνωρίζει τις εξελίξεις.
Το Πρωτάθλημα Ανδρών συνεχίζεται στη Ρόδο, την Κυριακή έχουμε εκλογές στην ΕΣΟ, το πρωί έχουμε και Μπίκου ενώ το μεσημέρι αντμετωπίζουμε την Λάρισα με τον Γιώτη Σταματόπουλο στο τιμόνι της ομάδας.
Αρκετά νομίζω είναι αυτά για να κλείσω με ένα αγαπημένο τραγούδι από τους U2,
α δείτε και το videaki με την τρίπλα του Estoyanoff στον Καραγκόυνη, όλα τα λεφτά. http://www.youtube.com/watch?v=RM_ApZ1FmBc


Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

SCHACH BUNDESLIGA 2008-2009

Την ώρα που οι Σκακιστικές παρατάξεις ετοιμάζονται να λύσουν τις διαφορές τους στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής, τα σκακιστικά γεγονότα σε άλλες χώρες εξελίσσονται.
Ίσως θα ήταν χρήσιμο να τα παρακολουθούμε όχι μόνο εμείς αλλά και όσοι ενδιαφέρονται και υποστηρίζουν Δημόσια, ότι έχουν νέες ιδέες και ανοικτούς ορίζοντες για το Ελληνικό Σκάκι.
Ένα τέτοιο είναι το Γερμανικό Πρωταθλήμα σκακιού, το οποίο άρχισε το 1975.
Το Schach Bundesliga είναι το ισχυρότερο και πιό μακροχρόνιο εν ισχύει πρωτάθλημα σκακιού ένωσης στον κόσμο.
Grandmasters από όλο τον κόσμο στρατολογούνται για να συμμετέχουν σε αυτό το γεγονός αμοιβόμενοι συνολικά τουλάχιστον 100.000e.
Αρχικά υπήρξαν τέσσερις περιφερειακές ομάδες μέσα στη Δυτική Γερμανία που διαμόρφωσαν τη Γερμανική ένωση σκακιού.
Το 1980 μία πρώτη κατηγορία εισήχθη για να καλύψει ολόκληρη τη χώρα. Μία δεύτερη ήταν για το περιφερειακό Γερμανικό σκάκι.
Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν 16 ομάδες που έχουν στην σύνθεση τους εώς και 16 παίκτες. Υπάρχουν 14 παιχνίδια (15 κύκλοι) που παίζονται σε μια εποχή (από τον Οκτώβριο μέχρι τον Απρίλιο). Η κάθε ομάδα αγωνίζεται με 8 παίκτες.
Αξίζει να επισκεφθείτε το επίσημο site της διοργάνωσης για να δείτε τουλάχιστον τα τις ομάδες που συμμετέχουν και κυρίως τις συνθέσεις τους
o Mamedyarov αγωνίζεται στην Werder Bremen

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΙΚΟΥ 4ος ΓΥΡΟΣ

Μετά την ήττα μας στον 3ο γύρο από τον Ζήνωνα κληρωθήκαμε με τον "Τριαντάφυλλο Σιαπέρα" δυστυχώς όμως η παρουσία του "ισχυρού"παίκτη μας Νίκου Κελαιδίτη έχει φοβήσει τους αντιπάλους και έτσι η ομάδα των Λιοσίων δεν ήρθε να αγωνιστεί.
Ευτυχώς όμως μας είχε ενημερώσει έγκαιρα και απεφεύχθει το για πολλούς οδυνηρό πρωινό κυριακάτικο ξύπνημα.

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ