.

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Με μεγάλο νικητή τον Δημήτριο Παπακωνσταντίνου, που αναδείχτηκε Πρωταθλητής Νέων στην κατηγορία κάτω των 18 ολοκληρώθηκαν τα Πανελλήνια Νεανικά.

Ο αθλητής του Κεραυνού Ωραιοκάστρου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση συγκεντρώνοντας 7,5β. σε 9 αγώνες αήτητος.
Εκτός από την βαθμολογική συγκομιδή του ο νεαρός φάνηκε ότι ήταν πολύ καλά προετοιμασμένος και ψυχολογικά για να ανταπεξέλθει στον πολύ ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα των 9 γύρων.

Ενδεικτικό της δυσκολίας είναι το γεγονός ότι συμμετείχε στην συγκεκριμένη κατηγορία η αφρόκρεμα των αθλητών από όλη την Ελλάδα, αφού υπήρχαν τουλάχιστον 20 σκακιστές στην αρχική κατάταξη που διέθεταν το αγωνιστικό επίπεδο για να κερδίσουν οποιοδήποτε αντίπαλο.

Σε ένα τέτοιο Πρωτάθλημα δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες που σου επιτρέπουν να ξεκουραστείς και αν συμπεριλάβουμε τον διπλό γύρο αντιλαμβάνεται κάνεις την επιτυχία του Πρωταθλητή.

Την τριάδα συμπλήρωσαν οι Νικόλαος Θεοδώρου του ΣΚΟ Ρεθύμνου και ο Παπασημακόπουλος Αλέξανδρος του Παπάγου.

Στην κατηγορία κάτω των 20 οι συμμετοχές ήταν αρκετά λιγότερες, στο 7 γύρων τουρνουά αναδείχτηκε Πρωταθλητής ο Σωτήρης Μαλικέντζος της ΕΣΘ δεύτερος ο Νίκος Αγγελής της Καλλιθέας και τρίτος ο Καζάκος Εμμανουήλ του Κύδωνα.

Στις νεάνιδες κάτω των 18 στην πρώτη τριάδα είχαμε την Παπαθανασίου Ελισάβετ της Πνευματικής Στέγης, Τσολακίδου Σταυρούλα του ΣΟ Καβάλας και Δρακάκη Άννα του Φυσιολάτρη.

Στα κατηγορία κάτω των 20 με μόλις 7 συμμετοχές, αναμενόμενη νικήτρια η Παυλίδου Αικατερίνη του Κύδωνα, Χριστοδουλάκη Αντωνία του Φυσιολάτρη και Φραγκου Ελένη της Πνευματικής Στέγης συμπλήρωσαν την τριάδα.

Στα δικά μας τώρα άτυχος της διοργάνωσης ο Στέφανος Πουλίδης, αρρώστησε την πρώτη μέρα των αγώνων και έτσι δεν μπόρεσε να συμμετάσχει.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος με 5β. στην τελική συγκομιδή δεν θα είναι ευχαριστημένος.
Κλειδί στην φετινή του παρουσία οι δύο κολλητές ήττες στον 4ο και 5ο γύρο που ουσιαστικά τον φρέναραν τόσο βαθμολογικά πιθανόν και ψυχολογικά.

Η πρώτη από τον Μιχελάκο σε μία θέση όπου είχε πλεονέκτημα υλικού και θα μπορούσε να ολοκληρώσει νικηφόρα και η δεύτερη ακριβώς το επόμενο πρωί με αντίπαλο τον Ευστάθιο Μεταξά (αυτή είναι και η δυσκολία των διπλών γύρων).

Αυτή την εβδομάδα ξεκινάνε τα τοπικά Πρωταθλήματα ο ΠΟΑ και το Αττικής Φιλίας.

Το δικό μας ραντεβού δίνεται στην κοπή της πίτας το Σάββατο απόγευμα και στην σχετική διασκέδαση που θα ακολουθήσει.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό και αναλυτικά όλη η διοργάνωση

http://www.neanika2012.fysiolatris.gr/

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ