.

Σάββατο 8 Μαρτίου 2008

Όμιλοι Β΄ Εθνικής, Κλήρωση Πρωτ/τος

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6/3 στα γραφεία της ΕΣΟ η κλήρωση των Πρωτ/των Αττικής 2008. Νωρίτερα είχαν οριστικοποιηθεί οι όμιλοι στους οποίους συμμετέχει η κάθε ομάδα καθώς και οι κοινοτικοί αθλητές με δικαίωμα συμμετοχής σε αυτή την φάση των αγώνων. Εμείς θα αγωνιστούμε στον Β΄ όμιλο με αντιπάλους τις ομάδες του: Παπάγου,Πειραικού,Αιγάλεω,Ίλιου,Ζωγράφου, ΔΗΚΕΠ Λιοσίων και Παράδεισος Αμαρ.
Η εκκίνηση δίνεται στις 16/3 με την πρώτη αγωνιστική και κλέινει στις 11/5 με την έβδομη και τελευταία, με σύστημα πούλ 7 γύρων από το οποίο οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους το Σεπτέμβριο σε αγώνες μπαράζ.
Ο νικητής των μπαράζ εξασφαλίζει τη άνοδο του στην Α΄Εθνική το 2009 ενώ σύμφωνα με την πρόσφατη αναδιάταξη των κατηγοριών θα διεξαχθεί προκριματικός όμιλος Α΄ Εθνικής με την συμμετοχή οκτώ ομάδων εκ των οπόιων τρείς θα προέλθουν από τα μπαράζ + την τρίτη & τέταρτη ομάδα των ομίλων (2+2) ενώ η όγδοη θέση θα προκύψει από αγώνα μπαράζ μεταξύ των δύο πέμπτων των ομίλων. Καμία ομάδα δεν υποβιβάζεται.
Την πρώτη αγωνιστική θα τεθούμε αντίπαλοι του ΔΗΚΕΠ Λιοσίων.
Αναλυτικές πληροφορίες και την εξέλιξη όλων των Πρωτ/των Αττικής μπορεί να αντλήσει κανείς από την ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ. (κάντε κλίκ στο τίτλο του άρθρου)

Φώτο από τον φετινό αγώνα Κυπέλλου (Μπίκου & Αττικής)

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008

Τελικά Σχολικού Πρωτ/τος Αττικής 2008

Με οργανωτική επιτυχία και συμμετοχή ρεκόρ ολοκληρώθηκαν τα Ατομικά Σχολικά Πρωταθλήματα Αττικής 2008.
Στην προκριματική φάση που έγινε σε πέντε περιφέρειες, αγωνίστηκαν πάνω από 1.500 μαθητές και μαθήτριες Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων.
Στην τελική φάση που έγινε στις 2 Μαρτίου στα Δημοτικά σχολεία του Δήμου Αθηναίων αγωνίστηκαν 584, που είχαν προκριθεί από τα 5 περιφερειακά της ΕΣΣΝΑ, αλλά και από 8 Δημοτικά τοπικά Σχολικά. Από κάθε τάξη 14 μαθητές και μαθήτριες προκρίθηκαν και έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα, που θα γίνει στις 20 και 21 Απριλίου στη Χαλκιδική.


Στη σελίδα της ΕΣΣΝΑ έχουν αναρτηθεί οι τελικές βαθμολογίες των περιφερειακών πρωταθλημάτων και της τελικής φάσης. (κάντε κλίκ στον τίτλο του άρθρου)

Εξαιρετική ήταν και η παρουσία των μικρών αθλητών-μαθητών της ομάδας μας αφού επετεύχθησαν συνολικά έξι προκρίσεις.
Στα νήπια ο Στ. Κολυδάς, στην Α' Δημοτικού ο ¨ασταμάτητος¨ Δ.Κουκάκης με το απόλυτο επτά στα επτά,στην Β' ο Αλέξανδρος Καρακόζης στην πρώτη συμμετοχή του σε τέτοιους αγώνες!, στην ΣΤ' ο Βύρων Αρναούτογλου και ο Γιάννης Πουλόπουλος με 5,5 βαθμούς και τρίτη θέση στη γενική, τέλος η Ελένη Γερασούδη στην Α΄Γυμνασίου.











Φώτο από τους προκριματικόυς αγώνες στην Νέα Σμύρνη.

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ