.

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ

Η Σταυρούλα Τσολακίδου για δεύτερη φορά στέφεται Παγκόσμια Πρωταθλήτρια. στην κατηγορία της.
Ασφαλώς κολοσιαίο επίτευγμα που δεν το συναντάς ειδικά στην Ελλάδα συχνά.
Πέρα από τα συνήθη και ορισμένες φορές κοινότυπα συγχαρητήρια που δεν αποδίδουν ασφαλώς  το μέγεθος της επιτυχίας καλό είναι να προσθέσουμε και τα εξής:

Η νεαρή αθλήτρια έχει την τύχη να βρίσκεται σε ένα Σύλλογο τον ΣΟ Καβάλας που έχει τεχνογνωσία, διαθέτει το περιβάλλον έχει υποθέτω διάθεση και βούληση να συνδράμει την αθλήτρια.
Σε αντίθεση με αυτές τις συνθήκες δεκάδες παιδιά σε ολόκληρη την Ελλάδα δεν έχουν αυτή την δυνατότητα μιας και οι τοπικοί Σύλλογοι δεν διαθέτουν τα απαραίτητα κυρίως όμως το γερασμένο στελεχιακό δυναμικό τους δεν έχει ούτε την βούληση να ωθήσει τους αθλητές του και η ρητορική τους εξαντλείται στις Πρωτοχρονιάτικες πίτες. 
 Το συναντώ σχεδόν συνέχεια και το αναφέρω με αφορμή την λήξη της μετεγραφικής περιόδου για την οποία θα αναφερθούμε σε προσεχή ανάρτηση.

Στα εσωτερικά μας συνεχίζεται το τουρνουά κάτω των 12 το επόμενο Σάββατο στις 18.30 με τις συναντήσεις του 3ου γύρου λεπτομέρειες στο http://www.chess-results.com/tnr192785.aspx?lan=1

Η ομάδα των παμπαίδων κάτω των 8 ολοκλήρωσε με νίκη τον τελευταίο γύρο και συνολικό αποτέλεσμα τρείς νίκες και δύο ήττες. Συμπαθητική παρουσία από τους μικρούς  Κωνσταντίνο Μπέρδο,Δαβίλλα Γιώργο και Σπυράτου Ανθή στο μέλλον με περισσότερη προπόνηση και εμπειρία τα παιδιά θα έχουν καλύτερες επιδόσεις.

Στο Παίδων κάτω των 12 με την νίκη μας στην Αίγλη Παπάγου ισοβαθμούμε στην πρώτη θέση με άλλες τρείς ομάδες Ηράκλειο-Ζήνωνα-Δία με 7β. (τρείς νίκες, μία ισοπαλία) και εξασφαλίσαμε την συμμετοχή μας στο final 8 ανεξαρτήτου αποτελέσματος την επόμενη Κυριακή που θα διεξαχθεί ο 5ος και τελευταίος γύρος. 
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και φυσικά θα προσπαθήσουμε στην τελευταία αναμέτρηση  να πάρουμε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για το Κύπελλο Μπίκου οι πιτσιρικάδες επικράτησαν με 3,5-2,5 του Ζήνωνα στον Γ΄ όμιλο.
Αξίζει να αναφέρω ότι η ομάδα αποτελείται από παιδία των 9 ετών αυτό είναι το σημαντικότερο και πιο ελπιδοφόρο από όλα.


ΥΓ. Ευχαριστώ του φίλους που με θυμήθηκαν και μου ευχήθηκαν με αφορμή την ονομαστική μου εορτή.

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ