.

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

MADAGASCAR

Έψαχνα για το Σαββατοκύριακο που έχει αρκετό κρύο ένα θέμα με ζέστη και χιούμορ, νομίζω πως το βρήκα και το αφιερώνω στον Στέλιο το μικρότερο μαθητή της Ακαδημίας μας.

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Η ΕΤΗΣΙΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Το Σάββατο 16/1 πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο η ετήσια γιορτή του τμήματος, με τις καθιερωμένες απονομές και φυσικά την κοπή της πίτας.
Η φετινή εκδήλωση ήταν λιτή, συγκέντρωσε όμως ολόκληρη την Σκακιστική ομάδα τους γονείς και τους αθλητές των ακαδημιών, στο γνώριμο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου.
Οι φετινές ευχές μας για υγεία πάνω από όλα, και ασφαλώς για προσωπικές και ατομικές επιτυχίες σε όλους συνοδεύσαν την γιορτή μας.
Οι φώτο από την εκδήλωση που ακολουθούν είναι ο καλύτερος επίλογος για την σημερινή μας ανάρτηση μαζί με τις προσωπικές μου ευχαριστίες σε όλους τους γονείς και αθλητές που μοιράζονται μαζί μας αυτή την όμορφη διαδρομή.




Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΣΟΠ ΔΙΑΣ

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα του Ιστορικού για τον Προκριματικό όμιλο με αντίπαλο τον Δία.
Η πρεμιέρα μας λοιπόν συνοδεύτηκε από την πρώτη μας νίκη με 10,5-1,5.
Ο αγώνας κρίθηκε από την υπεροχή μας στις λεγόμενες αναπτυξιακές σκακιέρες όπου το επί μέρους αποτέλεσμα ήταν 6-0.
Στις γενικές σκακιέρες σημειώθηκαν ισοπαλίες ανάμεσα στους Κοφίδη & Καλέση στην , Αλεξάκη & Παναγιωτόπουλο στην , Παπαδάτο και Κορλοτσίδη στην 4η.
Ο αγώνας ολοκληρώθηκε περίπου στις 4 το μεσημέρι με την νίκη της Ελένης Στούμπου έναντι της Νικολαίδου.
Την αναλυτική σύνθεση της ομάδας μπορείτε να την πληροφορηθείτε από τη νέα ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ ή το ιστολόγιο του Σωτήρη Μπούζα.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι η νέα casual εμφάνιση της ομάδας μας, η πρώτη αγωνιστική παρουσία για τους Καραγιάννη,Αλεξάκη,Πουλίδη, και το γεγονός ότι έχουμε πλέον την "πολυτέλεια" να επιλέγουμε από ένα ρόστερ ικανών αθλητών το ποιός θα αγωνιστεί ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα.
Την επόμενη Κυριακή θα "ταξιδέψουμε" μέχρι τον Ασπρόπυργο για αντιμετωπίσουμε την τοπική ομάδα σε ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι.
Στο Κύπελλο Αττικής Φιλίας η νεανική ομάδας μας ηττήθηκε από την Εστία με 5-3 (νίκες για την Μυρτώ,τον Ηλία και το Δημήτρη Κουκάκη) αλλά ο πολύ μικρός μέσος όρος ηλικιάς της ομάδας δείχνει και τον στόχο μας που είναι η απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών.








.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ