.

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΚΩΝ

Την Κυριακή 22/11 ολοκληρώνεται η πρώτη φάση των Νεανικών με τουσ αγώνες του 5ου γύρου. Όπως είναι ήδη γνωστό οι οκτώ πρώτες ομάδες της κατάταξης θα συναντηθούν στις 4/5/6-12 για την ανάδειξη του Πρωταθλητή.
Οι 16άρηδες θα βρεθούν στο Περιστέρι με αντίπαλο την τοπική ΠΣ για να υπερασπιστούν την πρώτη θέση που δίνει συγκριτικό πλεονέκτημα για την συνέχεια του θεσμού.
Την ίδια ώρα αρκετά νοτιότερα στην Καλλιθέα με τον τοπικό ΣΟ οι 12άρηδες θα διεκδικήσουν την είσοδο τους στην οκτάδα.

Καλή επιτυχία στις ομάδες μας.


Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

ΝΕΑΝΙΚΑ 4ος ΓΥΡΟΣ

Βαδίζουμε προς την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των Νεανικών που μετά τους αγώνες του 4ου γύρου φέρνει την ομάδα μας στην κατηγορία των 16 μόνη πρώτη με το απόλυτο των νικών.
Στο αποφασιστικό παιχνίδι των πρωτοπόρων που έγινε στην Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον ΦΟΝ Επικοινωνία πετύχαμε την τέταρτη και σπουδαιότερη ως τώρα νίκη μας με σκορ 4-2.
Το όνομα του αντιπάλου για όσους γνωρίζουν και ασχολούνται με το σκάκι δείχνει από μόνο του την αξία της νίκης μας.
Ο αγώνας ξεκίνησε αρνητικά για εμάς με την γρήγορη ήττα του Δαίδαλου στην πρώτη σκακιέρα από τον Παπαδημητρίου σε μία βαριάντα της Σκανδιναβικής όπου ο Δαίδαλος "κρέμασε" την παρτίδα.
Η συνέχεια όμως είχε διαφορετική εξέλιξη με τον Αλέξη στην τρίτη να έχει κερδισμένη θέση με αντίπαλο τον Γκίκα και να οδηγείται σε φινάλε δύο πύργων και δεμένου ελεύθερου έναντι Βασίλισσας το οποίο κέρδισε αρκετά γρήγορα.
Είχε προηγηθεί χρονικά και μάλλον ήταν το σημείο που έκρινε τον αγώνα η ισοπαλία της Κατερίνας στην 6η (τριπλή επανάληψη) η οποία συνεχίζει σταθερά τις πολύ καλές εμφανίσεις.
Στις σκακιέρες που απέμεναν είχαμε καλύτερες θέσεις με μοναδική αμφίροπη τη δεύτερη.
Ακολούθησε η νίκη του Βύρωνα στην 5η εις βάρος της Λαλαούνη και του Γιάννη Πουλόπουλου στην 4η έναντι του Τόλλια.
Τελευταίος έμεινε ο Φωτιάδης στην 2η με αντίπαλο τον Παπέλλη και ενώ το αποτέλεσμα είχε κριθεί κράτησε την ισοπαλία στο Φινάλε αποδίδωντας καλό σκάκι μετά από αρκετό καιρό.
Στα αξιοσημείωτα ο συνδυασμός σοβαρότητας και μαχητικότητας που δείχνουμε ως ομάδα.

Την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο διεξαγόταν και το εξίσου σημαντικό για την συνέχεια του θεσμού παιχνίδι με τον ΑΣΟΠ Δία στους 12άρηδες.
Νίκη με σκόρ 5-1 (η Μυρτώ δεν τα κατάφερε) η τρίτη στο τουρνουά και πλέον η συμμετοχή μας στο Final Eight θα κριθεί στον 5ο και τελευταίο γύρο.

Στο Μπίκου ισοπαλία 4-4 με τον Ζωγράφου σε μία διοργάνωση που έχω κουραστεί να επαναλάμβάνω ότι έχει για εμάς απλά χαρακτήρα προπόνησης.

Σαν επίλογο οφείλω να προσθέσω και τα εξής:
Η ομάδα από την ημέρα της ίδρυσής της έχει αγωνιστικό και οικονομικό πλάνο που μπορεί βεβαίως να εξελίσσεται και να προσαρμόζεται όπως άλλωστε όλα γύρω,
δεν αλλάζει όμως στις κύριες γραμμές της ούτε από τα αποτελέσματα μιάς Κυριακής, ούτε από μία μεγάλη χορηγία και φυσικά ούτε από τις διαθέσεις του καθενός.

Στην τελευταία αγωνιστική των Νεανικών με την ίδια σοβαρότητα και χωρίς μεγάλες κουβέντες θα διεκδικήσουμε στους 16αρηδες ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας φέρει όσο πιο ψηλά για την συνέχεια του θεσμού, και στους 12αρηδες την είσοδο μας στην τελική οκτάδα.


.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ