.

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ Α΄ ΕΘΝΙΚΗ

Πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος από την παρουσία μας στην Ερέτρια και οδεύουμε προς το 40ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στο Ρίο αυτή τη χρονιά.

Είναι η τρίτη συνεχόμενη παρουσία μας με την βεβαιότητα ότι θα συνεχίσουμε την ίδια επιτυχημένη πορεία που είχαμε στις δύο προηγούμενες.
Παρά τα όσα αρνητικά γράφονται κατά καιρούς για την Α΄ ο Πανιώνιος έχει την βούληση και την πρόθεση  να αγωνίζεται σε αυτό το Πρωτάθλημα χωρίς ήξεις,αφίξεις ή τυμπανοκρουσίες.
Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον να αγωνιζόμαστε  σε κάποιο τοπικό που το γνώρισα από κοντά  και ομολογώ ότι το θεωρώ αφόρητα βαρετό.
Η σκακιστική μας ομάδα είναι κάτι περισσότερο από άθροισμα παικτών που μαζεύονται για να παίξουν σκάκι.
Είναι ο εκπρόσωπος ίσως του Ιστορικότερου Ελληνικού Συλλόγου και αυτό καθιστά την περίπτωση μας ειδική,διαφορετική, και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δίνεται ιδαίτερη βαρύτητα στην επιθυμία ένος αθλητή να φορά τα χρώματα του Συλλόγου και λιγότερο στο υψηλό του ΕΛΟ ή τις χρηματικές απολαβές του.

Με τους Rapport-Prohazska, τον Δημήτρη και την Δανάη στην πρώτη τους εμφάνιση, τον Αντώνη που δεν μας αποχωρίζεται και όλα τα υπόλοιπα παιδιά θα έχουμε άλλη μία χρονιά την ομάδα με τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας, την καλύτερη ενδυματολογική πρόταση και σίγουρα μια απολαυστική διαμονή.

Στις υπόλοιπες φετινές διοργανώσεις είχαμε μία χρονία με διακρίσεις αθλητών  κυρίως στα σχολικά  ένα κύπελο στο Αττικής Φιλίας και ασφαλώς συμετοχή σε όλες τις διοργανώσεις της ΕΣΣΝΑ.
Μια χρονία που στο φινάλε της σφραγίζεται από την μεταστέγαση του τμήματος τον προσεχή μήνα ύστερα από την επταετή φιλοξενία μας στο 1ο Γυμνάσιο, σε ένα χώρο που θα απλώσει τις δυνατότητες μας και θα προσφέρει υπηρεσίες που λίγοι σκακιστικοί χώροι διαθέτουν.

Στα νεανικά που προηγούνται της Α΄ θα βρεθούν ο Γιάννης η Κατερίνα ο Ανδρέας ο Σταύρος και ο Στέλιος. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή αντάμωση στο Ρίο.

Με αυτές τις σκέψεις θα κλείσω την τελευταία ανάρτηση πριν το Πρωτάθλημα, εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι και καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

Η φώτο είναι από την πρόσφατη νίκη της Ουγγαρίας στο Mitropa Cup με τον Rapport σε πρώτο πλάνο.



.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ