.

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ HUMANAID

Μια πράξη ανθρωπισμού και προσφοράς πραγματοποιεί στα πλαίσια της Εταιρικής του Κοινωνικής Ευθύνης, ο Πανιώνιος το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008 αφιερώνοντας τον αγώνα του με τον Αστέρα Τρίπολης στη HumanAid.
Η Π.Α.Ε Πανιώνιος εκτιμώντας το πολύτιμο έργο της HumanAid, υποστηρίζει έμπρακτα τις δραστηριότητες της και προσφέρει με το δικό της τρόπο στον αγώνα για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στα πλαίσια της 15ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League ,στον αγώνα Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης η ΠΑΕ Πανιώνιος θα προβεί σε δωρεά ποσοστού των εισπράξεων του αγώνα για τους σκοπούς της HumanAid.

Με την ενέργεια αυτή σκοπεύουμε να ξεκινήσει μια μεγάλη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών και ο αθλητισμός να υπηρετήσει το χρέος του στην κοινωνία με εκφραστές τον ιστορικότερο σύλλογο της Ελλάδας και μία εκ των πιο δραστήριων ΜΚΟ στη χώρα.Έτσι με κάθε εισιτήριο που θα αγοράσετε για τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Αστέρα Τρίπολης ενισχύετε το έργο της HumanAid. Παρακολουθήστε αυτό τον ξεχωριστό αγώνα… και γίνετε ο κρίκος που θα ενώσει την αθλητική αλυσίδα βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας.

Για περισσότερες πληροφορίες:Γραφείο Τύπου HumanAidTηλ: 210.3831882Email: info@humanaid.gr Web : http://www.humanaid.gr/Γραφείο Τύπου ΠανιωνίουTηλ: 210.9311189-90Email: contact@panionios.grWeb: http://www.panionios.gr/

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΙΚΟΥ 6-7ος ΓΥΡΟΣ

Φτάσαμε αισίως τις 3 ήττες και προφανώς αυτό το Κύπελλο δεν θα το σηκώσουμε.
Για τον 6ο λοιπόν γύρο ηττηθήκαμε από τον ΣΟ Αγίας Παρασκευής με 5,5-2,5.

Η Σκακιστική "χαρά" τελειώνει την Κυριακή 21/12 με αντίπαλο τον Πανελλήνιο, και μαζί με τον τελευταίο γύρο τελειώνει και η Σκακιστική "χαλαρότητα" της ομάδας.

Με τα Νεανικά Πρωταθλήματα που ξεκινούν την Τρίτη 23/12 αρχίζουν οι σοβαρές αγωνιστικές υποχρεώσεις μας σε Ατομικό και σύντομα σε Συλλογικό επίπεδο.
Καλό είνα λοιπόν, όλοι από εδώ και στο εξής να το έχουν αυτό στο μυαλό τους και να αγωνιστούν στα Προκριματικά Ατομικά με τη μέγιστη σοβαρότητα και προετοιμασία. Άλλωστε πιθανότατα χρονικά θα ακολουθήσει και το Πρωτάθλημα μας οπότε τα "αστεία" και τα "ξενύχτια" τελείωσαν.


Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 2009

Τα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Σκακιού Αττικής 2009 (8,10,12,14,16 ετών) θα διεξαχθούν στις 23, 26, 27(διπλός γύρος), 28, 29 και 30 Δεκεμβρίου 2008. (προσοχή 1ος γύρος 23 Δεκεμβρίου)

Η προσέλευση των αθλητών, την πρώτη ημέρα των αγώνων (23 Δεκεμβρίου), πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 16:00, δηλαδή τουλάχιστον μία ώρα πριν την έναρξη των αγώνων, για επιβεβαίωση της συμμετοχής με τη φυσική παρουσία τους.

Χώρος διεξαγωγής των αγώνων είναι ο Πολιτιστικός Πολυχώρος «Μάνος Λοϊζος» του Δήμου Νίκαιας, οδός Θηβών 245, Νίκαια.
Διοργανωτές είναι ο Ε.Ο.Α.Ο. « Φυσιολάτρης» Νίκαιας, η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. και ο Δήμος Νίκαιας.

Τα πρωταθλήματα δίνουν προκρίσεις για τα αντίστοιχα Πανελλήνια Νεανικά που θα γίνουν από 25 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2008.

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΟΠΕΝ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ

Με νικητή τον ΟΜ του Σ.Ο. Ηλιούπολης Κώστα Ιγνατιάδη (που είχε και το υψηλότερο elo του τουρνουά) ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου το Χειμερινό Open των ΣΟΠ και ΣΜΑΟΚ.
Τα αποτ/τα του 7ου (τελ.) γύρου: Ιγνατιάδης – Ντάτσης ½-½, Δρακόπουλος – Σιτζάκης 1-0, Αναστασόπουλος – Σίδερης 1-0, Χρέππας – Παπαχριστούδης ½-½, Τσιαῒρης – Νικολαῒδου Ελ. ½-½, Φανουργάκης – Σούρσος 1-0,
Νικολαῒδης Γ. – Γεωργιόπουλος 0-1 κ.ά.

Η τελική βαθμολογία: 1) Ιγνατιάδης 5½ β., 2ος – 4ος οι Δρακόπουλος, Ντάτσης και Αναστασόπουλος με 5 β., 5ος – 7ος οι Σίδερης, Σιτζάκης και Φανουργάκης με 4½ β., 8ος – 11ος οι Παπαχριστούδης, Ελ. – Ησ, Γεωργιόπουλος και Χρέππας με 4 β. κ.ά. (22 συμμ.) – η κατάταξη στις ισοβαθμίες έγινε με βάση τα κριτήρια.

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ