.

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ-ΧΟΡΗΓΙΩΝ

Ο Νίκος Κελαιδίτης αποτελεί μέλος της ομάδας από την πρώτη μέρα ίδρυσης της.
Αγωνίστηκε σε όλα τα Πρωταθλήματα από την Β΄ Τοπική μέχρι και πρόσφατα την Β΄Εθνική, ενώ πέρσι προπονούσε ένα από τα τμήματα των ακαδημιών μας.
Οι συνολικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν την αγωνιστική ή προπονητική του ενασχόληση με το Σκάκι, ωστόσο αποφασίστηκε να συμμετέχει ενεργά στην πρόοδο του τμήματος αξιοποιώντας την επαγγελματική του εμπειρία, αναλαμβάνοντας την διαχείρηση και προώθηση χορηγιών.
Η ανάληψη από τον Νίκο αυτού του εξαιρετικά σημαντικού κομματιού είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στην προσπάθεια μας να διαμορφόσουμε όσον το δυνατόν περισσότερο συνθήκες και δομές υψηλά ανταγωνιστικού Συλλόγου.
Ο Νίκος στο βάθος αριστερά εν ώρα αγώνα

Φώτο από την ομάδα στην Γ΄Εθνική με το Νίκο όρθιο πρώτο από δεξιά

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΣΣΝΑ

Στις εκλογές που έγιναν την Κυριακή 2 Νοεμβρίου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής, ψήφισαν 62 σωματεία από τα 66 που είχαν δικαίωμα ψήφου.
Έλαβαν: Ανανεωτική Συνεργασία 38 ψήφους (62,3% - 42,9 το 2006) και 7 έδρες
Νέα Σκακιστική Κίνηση 13 ψήφους (21,3% - 23,2 το 2006) και 2 έδρες
Αττική Σκακιστική Πρωτοβουλία 10 ψήφους (16,4%- 17,9 το 2006) και 2 έδρες.
Ένα ψηφοδέλτιο ήταν λευκό.
Εκλέγονται από την ΑΣ οι Αγγελάκης, Γαλάνης, Γκορίτσας, Κολυβάς, Κεφάλας, Σπυρακόπουλος και Σκαπέρδας, από την ΝΣΚ οι Βαζελάκης, Σερετάκη και από την ΑΣΠ οι Κουκίδης, Σκυριανόγλου.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει συνολικά το Σκάκι σήμερα είναι το ίδιο με αυτό που αντιμετωπίζει και η ελληνική κοινωνία γενικότερα, δηλαδή να λαμβάνονται οι αποφάσεις του αύριο με ιδέες του χθες.
Καλή επιτυχία στο έργο σας.

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ