Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013

Α΄ ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Έκανα την καθιερωμένη βόλτα μου από την ΕΣΟ όπως κάνω άλλωστε τα τελευταία τρία χρόνια για οριστικοποιήσω την συμμετοχή μας στο Πρωτάθλημα.
Κατέθεσα εγγυητική, παράβολο για τον Rapport και δήλωση του δεύτερου κοινοτικού αθλητή μας.
Έχουμε ουσιαστικά ολοκληρώση τα τυπικά και πλέον θα περιμένουμε την αναλυτική προκύρηξη για τα περαιτέρω. Στο περιθώριο της συζήτησης που είχα κατέστη προφανές ότι θα δοθεί παράταση για τις συμμετοχές καθώς το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο με τις ομάδες.Επί της ουσίας η Α΄Εθνική έχει μετατραπεί σε open.

 Εμείς φτάσαμε αισίως την τέταρτη συνεχόμενη συμμετοχή, πέρασε αρκετός καιρός από τους αγώνες του Τοπικού που αγωνιζόμουν, ελπίζω να συνεχίσουμε αυτή την μίνι παράδοση για πολλά χρόνια ακόμα και να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί. 

Τη φώτο έστειλε ο  Σωτήρης και το θέμα της νομίζω δεν χρειάζεται σχολιασμό 

10 youngest grandmasters of all time.

01. Sergey Karjakin - Ukraine - 12 y 7 m 0 d
02. Parimarjan Negi - India - 13 y 4 m 22 d
03. Magnus Carlsen - Norway - 13 y 4 m 27 d
04. Wei Yi - China - 13 y 8 m 23 d (NEW!)*
05. Bu Xiangzhi - China - 13 y 10 m 13 d
06. Richárd Rapport - Hungary - 13 y 11 m 6 d
07. Teimour Radjabov - Azerbaijan - 14 y 0 m 14 d

08. Ruslan Ponomariov - Ukraine - 14 y 0 m 17 d
09. Wesley So - Philippines - 14 y 1 m 28 d
10.
Étienne Bacrot - France - 14 y 2 m 0 d
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κυριακή, 19 Μαΐου 2013

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16

Αυτή η αγωνιστική είχε τελικά αντίπαλο.
Στο Κορωπί με την ομώνυμη ομάδα για την φάση των 16 του Κυπέλλου διεξήχθη η αναμέτρηση που επεφύλαξε νίκη πρόκριση για τον Πανιώνιο με 4-0.


Στις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης, η πρώτη εμφάνιση του Σεμπάστιαν με τα Κυανέρυθρα που συνοδεύτηκε με νίκη στην πρώτη σκακιέρα απέναντι στον Κετσουριάνι και η επανεμφάνιση του Κωστή με την ομάδα ύστερα από τρία χρόνια αν δεν με απατά η μνήμη μου 
μιάς και βρίσκεται στην Αθήνα αυτές τις μέρες για ολιγοήμερες διακοπές από την εργασία του στις ΗΠΑ.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την νίκη του Κωστή επί του Σαββόγλου στην τρίτη σκακιέρα
και ακολούθησε η νίκη του Σεμπάστιαν στην πρώτη.
Ήδη με αυτό το σκορ η ομάδα μας είχε προκριθεί με βάση το κριτήριο του Βερολίνου. Παρόλα αυτά οι άλλοι δύο αγώνες συνεχίστηκαν (αντί μίας εύκολης ισοπαλίας) με τον Κανακάρη να επικρατεί του έμπειρου Δεληθανάση και τελευταία η Ελένη επί του Ντούνη αργά το μεσημέρι.Χαρακτηριστικό επίσης είναι το γεγονός ότι κάθε Κυριακή παρουσιάζουμε διαφορετική σύνθεση,συνολικά έχουν αγωνιστεί 9 αθλητές και έπεται συνέχεια.


Στην υπόλοιπη αγωνιστική δράση,  οι 14άρηδες δεν έφτασαν ποτέ στο Λαύριο.

Εξαιτίας της κένης που είχαμε ειδοποιήσαμε την αντίπαλη ομάδα ότι δεν μπορούμε να προσέλθουμε ενώ και στους 10άρηδες πληροφορήθηκα ότι "στήσαμε" σε όλες τις παρτίδες(φυσιολογικό το βρίσκω) και ηττηθήκαμε 3-1 από τον ΣΟ Περιστερίου.

Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στο Κύπελλο για την φάση των οκτώ ενώ εντός της εβδομάδος τρέχουν οι προθεσμίες για την Α΄Εθνική που αποτελεί για το τμήμα μας την κορυφή της αγωνιστικής του δραστηριότητας.

Καλή Εβδομάδα
 

.

.
.

.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ