.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΛΑΜΠΡΗ ΓΙΟΡΤΗ

Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή μας με πλήρη επισημότητα  αυτή τη φορά όχι με φόντο τις σκακιέρες αλλά τα πολλά "φώτα" και τη διακόσμηση  στο ζεστό περιβάλλον του bar Επιτόκιο.
Όλοι οι συντελεστές του τμήματος αθλητές και αθλήτριες από τις Ακαδημίες, γονείς και φίλοι έδωσαν το παρόν με πρώτη και καλύτερη την διοίκηση του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. που εκπροσωπήθηκε στον ανώτερο βαθμό από τον Πρόεδρο κ. Άρη Μισαηλίδη τον Γ.Γ. Δημήτριο Μιχαηλίδη τον Ειδικό Γραμματέα Πρόδρομο Τσάμη και το μέλος του  ΔΣ  κ. Κανταρτζόγλου.

Οι ευχές του τμήματος προς τους συμμετέχοντες συνοδεύτηκαν με τις πολλές απονομές που ακολούθησαν και φυσικά με επίλογο την κοπή της πίτας του τμήματος.

Αναλυτικά βραβεύτηκαν ο Θεόδωρος Μπελίτσος συγγραφέας του βιβλίου " Πανιώνιος ΓΣΣ 
125 αθλητικής ιστορίας" για την αναφορά του στην σκακιστική ομάδα και την συνδρομή του στην ιστορική αφήγηση του μεγάλου Ιωνικού Συλλόγου.
Ο Νίκος Καμπανης για την 30ετή παρουσία και προσφορά του στο Ελληνικό σκάκι, ο GM Γιάννης Νικολαίδης για την συνδρομή του στα πρώτα βήματα του τμήματος ως προπονητής.

Οι ομάδες Παμπάιδων κάτω των 10 και κάτω των 12 για τις αντίστοιχες πρωτίες που σημέιωσαν στα Πρωταθλήματα Αττικής  η Κρατημένου Γεωργία για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα Ατομικά Αττικής κάτω των 10 και τέλος οι αθλητές και αθλήτριες που οδήγησαν την πρώτη ομάδα στην κατάκτηση της 3ης Πανελλήνιας θέσης στο Ομαδικό Πρωτάθλημα.
Πλήθος από φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στο FB panionios chess.

Εκ μέρους του τμήματος ευχόμαστε σε όλα τα μέλη μας αλλά και σε όλους τους σκακιστές η νέα χρονία να τους επιτρέψει να πραγματοποιησουν κάποια από τα όνειρα τους.

Η σκακιστική ομάδα του Πανιωνίου ΓΣΣ συνεχίζει την όμορφη διαδρομή της...

Καλή εβδομάδα.

 











.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ