.

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Οι Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές δημιουργούν διάλειμμα στην αγωνιστική κίνηση όχι όμως και στην καθημερινή επικαιρότητα.

Το παρών στις Εκλογές δίνει και το Σκακιστικό Τμήμα του Πανιωνίου με την συμμετοχή της Πένυς (Καρακασίδου Παναγιώτας) στο ψηφοδέλτιο του Ψαριανού "Αττική γη" στο νότιο τομέα.

Όσοι λοιπόν έχετε αποφασίσει να στηρίξετε τον παραπάνω συνδυασμό εδώ στα νότια Προάστια
τιμήστε με την επιλογή σας την Παναγιώτα που πλαισιώνει τον Σκακιστικό κόσμο αφού και τα δύο παιδιά της ο Σταύρος και ο Στέλιος είναι μέλη του Σκακιστικού μας τμήματος.

Αρχική μου πρόθεση ήταν να ανεβάσω βίντεο με τα αποδεδειγμένα χάλια της πολιτικής ηγεσίας αλλά τελικά θα περιοριστώ στον διάλογο
Γκρούεζα-Μαυρογιαλούρου που τον έχω δεί δεκάδες φορές και διαπιστώνω κάθε φορά πόσο επίκαιρος μπορεί να είναι δεκαετίες μετά.


Η Πένυ με τους μικρούς σκακιστές της




Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Μετά από απουσία ενός έτους λόγω των εισαγωγικών εξετάσεων στα ΑΕΙ ο Κων/νος και ο Γιάννης Ασημακόπουλος επανήλθαν στην αγωνιστική δράση. Η επιτυχής είσοδο στο ΕΜΠ (χημικό-ναυπηγών) τους δίνει την δυνατότητα να συνεχίσουν το αγωνιστικό σκάκι και ο Γιάννης άρπαξε την ευκαιρία συμμετέχωντας στο Παγκόσμιο που μόλις τελείωσε στην Χαλκιδική.

Εξαιρετική η παρουσία του αφου συγκέντρωσε 5β. με αποδοση 2126!!! και άνοδο +50 με αντιπάλους προετοιμασμένους για το τουρνουά όπου οι 9 από τους 11 είχαν
Int R. πάνω από 2100.


Στα δικά μας νέα ηττηθήκαμε από την Ηλιούπολη για τον Α΄όμιλο του Μπίκου και οι όποιες ελπίδες για την κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων εξανεμίστηκαν γρήγορα. Στους άλλους δύο ομίλους οι ομάδες μας πετύχαν ισάριθμες νίκες.

Καλή Εβδομάδα και Καλό Μήνα.

Ο Κων/νος & ο Γιάννης

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ