.

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Κάποτε θα συνέβαινε και αυτό, τέλος Αυγούστου σημαίνει για τους περισσότερους επιστροφή στην πόλη και στις καθημερινές μικρές ή μεγάλες υποχρεώσεις.
Είναι αλήθεια ότι το προηγούμενο πόστ θα ήθελα να το βλέπω για πολύ καιρό ακόμα, όμως η περσινή μας επιτυχία είναι οδηγός για την επόμενη.

Το καλοκαίρι για πολλά από τα μέλη της ομάδας κύλισε άκρως σκακιστικά με την συμμετοχή τους στα διεθνή τουρνουά.

Ο Momchil συμμετείχε σε τρία (Ικαρία-Καβάλα-Χαλκίδα) λίγο ακόμα και θα γίνει μόνιμος κάτοικος, ενώ ο Lupu δεν αγωνίστηκε πουθενά γιατί όπως μου είπε προετοιμάζεται με την Εθνική Ρουμανίας για την Ολυμπιάδα.

Στην Παλαιοχώρα μεγάλη κυανέρυθρη παρουσία με την οικογένειες να δίνουν σύσωμες το παρόν, Μπούζας (συμμετείχε και στο Ρέθυμνο όπως και η οικογένεια Τσιχλή) Πουλίδης, Ασημακόπουλοι, Δαίδαλος στην Καβάλα επίσης έντονο το οικογενειακό χρώμα με Αλεξίου, Πουλόπουλο, Αλεξάκη, και φυσικά τον Δαίδαλο, στην Χαλκίδα βρέθηκε η Ελένη και τώρα στην Νίκαια είναι σχεδόν όλοι, Καραγιάννης, Αλεξάκης, Δαίδαλος, Ασημακόπουλοι, Πουλίδης, Πουλόπουλος, Αλεξίου, Μπούζας, Κουκάκης.

Τα ίχνη του Στούμπου έχω χάσει αλλά μάλλον σε κάποια παραλία του Αιγίου είναι ακόμα.


Στο φινάλε όπως πάντα φωτογραφικό υλικό και καλή επιστροφή σε όσους τις επόμενες μέρες θα πάρουν τον δρόμο του γυρισμού.

ΥΓ. Νέο Gadget στο τέλος κάθε ανάρτησης

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ




ΝΙΚΑΙΑ








.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ