.

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ακόμα ένα Σχολικό στην Νέα Σμύρνη ολοκληρώθηκε με απόλυτη μπορούμε να πούμε επιτυχία.
Οι παράμετροι που καθορίζουν αυτή την επιτυχία είναι ασφαλώς ο πολύ μεγάλος αριθμός των μαθητών που συμμετείχε (202) από τους μεγαλύτερους στην Αττική, ενώ οι αρχικές συμμετοχές έιχαν ανέλθει στις 295!.
Η ακρίβεια στον χρονικό προγραμματισμό, που τηρήθηκε με ευλάβεια, η συνεργασία της οργανωτικής επιτροπής, η επάρκεια των διαιτητών και εντέλει η παντελής απουσία προβλημάτων.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν την επιτυχημένη συνταγή μιας διοργάνωσης που ξεκίνησε δειλά πριν από περίπου 10 χρόνια με λίγα Σχολεία και  μόλις 90 συμετοχές
Σήμερα το Σκακιστικό Πρωτάθλημα της Νέας Σμύρνης  έχει γίνει παράδοση και συνείδηση σε γονείς μαθητές διευθυντές Σχολείων και όλους τους τοπικούς φορείς προεξέχοντος της Ένωσης Γονέων και του Δήμου Νέας Σμύρνης.   

Με την τελετή απονομών έκλεισε η πολύ ωραία ανοιξιάτικη Κυριακή και ανανεώθηκε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά.
Ταυτόχρονα το 20% των μαθητών-μαθητριών απέκτησε το δικαίωμα να αγωνιστεί στα Τελικά του Σχολικού Πρωταθλήματος. Αναλυτικά οι θέσεις πρόκρισεις αναρτήθηκαν εδώ:
 http://skaki.gr/sxolikaAttikis2016/prokrisis2016.htm 


ΥΓ. Η πλειονότητα των αθλητών του Πανιωνίου διακρίθηκε σε αυτή την διοργάνωση αλλά επειδή δεν συνηθίζουμε να μεγαλοποιούμε τις επιτυχίες δεν αναφερθήκαμε αναλυτικά σε ονόματα αφού το Σχολικό σκάκι έχει σαφώς διαφορετικό προσανατολισμό από το αμιγώς αγωνιστικό και ανήκει εξ ολοκλήρου στους μαθητές και τις μαθήτριες.
Ο Πανιώνιος ΓΣΣ έχει την δική του ξεχωριστή συνδρομή στην διοργάνωση αλλά και γενικότερα στην πόλη γεγονός που επισημάνθηκε λιτά και σεμνά  από όλους στην τελετή απονομής.





Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Η... απελπισία των οπαδών των Θάντερ πριν σουτάρει ο Κάρι

Η... απελπισία των οπαδών των Θάντερ πριν σουτάρει ο Κάρι: Ο Στέφεν Κάρι ετοιμάζεται να σουτάρει το νικητήριο τρίποντο στον αγώνα με τους Θάντερ των οποίων οι οπαδοί συμβιβάζονται με τη μοίρα τους.

Επική περιγραφή

Επική περιγραφή Σκουντή: Παναγιά μου και Χριστέ μου: Ούτε ο Βασίλης Σκουντής κατάφερε να αντιμετωπίσει ψύχραιμα αυτό που έβλεπαν τα μάτια του στα τελευταία 3.9 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης μεταξύ της Βαλένθια και της Ρεάλ Μαδρίτης για την ACB.


.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ