.

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Ημερολογιακά βρισκόμαστε πλέον στην αρχή του Φθινοπώρου και είναι καιρός να επανέλθουμε σιγά σιγά στην σκακιστική μας ενασχόληση και φυσικά στις αναρτήσεις του blog.
Οι κλιματολογικές συνθήκες βέβαια θα μας υπενθυμίζουν καλοκαιρινές καταστάσεις αλλά αυτό δεν μας αποτρέπει από το επανεκίνηση του τμήματος που θα δοθεί μάλλον μετά τις 10 Σεπτεμβρίου.


Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ από κοντά το παραδοσιακό τουρνουά της Νίκαιας συναντώντας πάντα γνώριμους σκακιστικούς φίλους.   
Το καλοκαίρι στην πολύ σύντομη διαμονή στην Ικαρία βρέθηκα ανάμεσα σε φίλους Ικαριώτες σκακιστές και στον Δημήτρη Σκυριανόγλου που πλέον πιστεύω ότι έχει πολιτογραφηθεί Ικάριος.

Με τα περισσότερα μέλη της ομάδος έχουμε ανταλάξει καλοκαιρινές εντυπώσεις μετά από την γεμάτη και άκρως επιτυχημένη αγωνισιτκή πορεία της ομάδας.
Το βίντεο από τους αγώνες αναμένουμε να ετοιμαστεί από τον Νίκο, και ταυτόχρονα ανάλογα με το Ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Super League θα προκηρύξουμε το τουρνουά που διεξάγουμε  κάθε Σάββατο. Η αίθουσα μας εμπλουτίστηκε με μπαράκι και αναμένουμε προτάσεις!!!
Μετά την ολοκλήρωση της εξεταστικής θα κανονίσουμε και την βραδιά στον Κιάμο.

Ενά καλό σχόλιο που άκουσα είναι να φορέσουμε την επόμενη χρονία Galiano παρότι το βλέπω ολίγον δύσκολο...ενώ ο Σταύρος κάνει ακόμα διακοπές (τυχερός που είσαι) και δεν είναι ο μόνος...

Εύχομαι πάντως σε όλους καλή εκκίνηση για την νέα σκακιστική και ασφαλώς σχολική χρονιά.



 

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ