.

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝΓΚΡΑΝΤ ΣΤΟ PSI

Κανονικά σήμερα θα έπρεπε να ασχοληθούμε με τις …ηρωϊκές δηλώσεις (κοινώς καραγκιοζιλίκια) των πολιτικών αρχηγών, ύστερα από κάθε σύσκεψη στο μέγαρο Μαξίμου. Δηλαδή, με τον Σαμαρά που μας είπε ότι «παλεύει»(ο ενικός υπονοεί ότι το κάνει μόνος του), για να μας σώσει από την ύφεση. Αρα, πρέπει να του οφείλουμε χάριτες, που (αυτός μόνος!) έσωσε τον 13ο και 14ο μισθό. Κι ας είχε ανακοινώσει εδώ και μέρες ο περιβόητος Τόμσεν ότι είχαν ήδη σωθεί (προφανώς είχαν μπεί στο τραπέζι όλα μαζί) για να βγουν στο τέλος κάποια και να αισθανθούμε ανακουφισμένοι.

Επίσης, θα έπρεπε να οφείλουμε χάριτες στον Καρατζαφέρη, ο οποίος μας ανακοίνωσε υπερηφάνως και σε πανελλήνια τηλεοπτική σύνδεση ότι αποφάσισε να σώσει(όχι μόνο εμάς αλλά και) όλη την Ευρώπη(!) από την επανάσταση της φτώχειας.

Καραγκιοζιλίκια, που δείχνουν, δυστυχώς, σε ποιους έχουμε εναποθέσει τις τύχες μας(ευτυχώς αυτή τη φορά ο τρίτος της ομάδας, ο Παπανδρέου, απέφυγε να μας πει ότι κι αυτός έσωσε κάτι)...

Αναδημοσιεύω τον πρόλογο από ένα άρθρο που διάβασα (δεν το παρουσιάζω ολόκληρο για να μην κουράσω) και κλείνω με τον επίλογο του.

Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις ούτε χώρος για τζάμπα μάγκες. Το δίλημμα είναι σαφές και αμείλικτο: θα ζήσουμε με δανεικά ευρώ και εξάρτηση ή δραχμοβίωτοι και «ελεύθεροι»;«.

Kαι τώρα; Για λίγους μήνες φαίνεται ότι θα συμβεί το πρώτο. Μετά ποιός ξέρει;

Σκακιστικά για τον 4ο γύρο του Αττικής Φιλίας νικήσαμε την Ελευσίνα και συνεχίζουμε με στόχο την κατάκτηση μίας εκ των πρώτων θέσεων.

Στον ΠΟΑ διεξάγεται μεγάλη μάχη, η απρόβλεπτη τουλάχιστον ως προς την έκταση της νίκη της Καλλιθέας επί της Άνοιξης περιέπλεξε την κατάσταση.

Ωστόσο εξακολουθώ να πιστεύω ότι τα δύο εισιτήρια θα εξασφαλίσουν η Άνοιξη και το Κορωπί (νίκησε και τον Ζήνωνα).
Στις υπόλοιπες θέσεις άγνωστο τι θα συμβεί ( ο Πανελλήνιος ζευγάρωσε τις νίκες του,πρώτη νίκη για Αιγάλεω, ο Παπάγου παραμένει τελευταίος με ένα βαθμό) ίσως να έχουμε εξαιρετικά αγωνιώδες φινάλε.

Η Εστία έχασε από τον ΣΟ Κορυδαλλού και ελπίζει σε ένα θάυμα για να μην ακολουθήσει την Κηφισιά στην Γ΄Εθνική.

Καλή εβδομάδα και κουράγιο όπως μας είχε πεί ο Γιούνγκερ

ΥΓ. Όποιος θέλει να του παρουσιάσω κάποια ιστορική μάχη από εδώ ας το ζητήσει στο mail μας.

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ