.

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με το Αττικής Φιλίας να ολοκληρώνεται την επόμενη Κυριακή κλείνει μια σειρά διοργανώσεων στην Αττική και ανοίγει αυτή των Σχολικών.
Η Α΄ ομάδα δεν κατάφερε εντέλει να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις αφού η στελέχωση της ήταν προβληματική και αυτό ήταν γνωστό πριν ξεκινήσει η διοργάνωση για αντικειμενικούς λόγους, ωστόσο η Β΄ομάδα απέσπασε θετικά σχόλια με τους μικρούς αθλητές που αποκόμισαν τις πολύτιμες εμπειρίες όπως άλλωστε είναι και ο στόχος τους τη παρούσα στιγμή.                                                                                      φώτο από τον πρόσφατο αγώνα της Β΄ ομάδας
                                  
 Την επόμενη Κυριακή με το Ομαδικό Σχολικό Νότιου τομέα στην Γλυφάδα μπαίνουμε στον αστερισμό των Σχολικών.
Ακολουθεί στις 15 Μαρτίου το Σχολικό Νέας Σμύρνης και το ίδιο Σαββατοκύριακο οι προκριματικοί στο Mall με ακριβή ημερομηνία για κάθε τομέα που θα ανακοινωθεί τις προσεχής μέρες.
Στις 4-6 Απριλίου ταξιδεύουμε Ερέτρια για τα Πανελλήνια Τελικά του Σχολικού  (ευχή μας με πολλές κυανέρυθρες συμμετοχές) και  επιστρέφουμε για το μεγάλο ραντεβού μέσα στις Γιορτές του Πάσχα με  τα Ατομικά Προκριματικά Αττικής.

Η πρώτη ομάδα θα μας απασχολήσει στο Κύπελο όπου μάλλον θα αγωνιστούμε με όσο τον δυνατόν ισχυρότερη σύνθεση.
Το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα οδεύει για ακόμη μία χρονιά πρός Ρίο εκτός απροόπτου.
Η δεύτερη σκακιέρα μας φέτος θα είναι ακόμα μια ευχάριστη έκπληξη και ίσως να ακολουθήσει άλλη μία έκπληξη στην πρώτη με πρόθεση να είμαστε όσο ισχυροί πρέπει...

Καλή επιτυχία στους σχολικούς αγώνες κουράγιο στους διοργανωτές και ψυχραιμία στους γονείς.

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ