.

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ

Συγχαρητήρια στον Ορέστη Γιατράκο (Γ' Δημοτικού) για την μεγάλη επιτυχία που είχε καταλαμβάνοντας την θέση ανάμεσα σε 34 παιδιά (από νήπια έως Α' Γυμνασίου) με το απόλυτο σκόρ (5 βαθμούς σε 5 αγώνες ) στους νεανικούς σκακιστικούς αγώνες που έγιναν στο Παγκράτι την Κυριακή 30.5.2010.

Ο Ορέστης που έχει δείξει σημαντική βελτίωση και σοβαρότητα τους τελευταίους μήνες, ήταν από τους βασικούς παίκτες της ομάδας στο κύπελλο παμπαίδων
(μικρ. των 10 ετών) όπου με τις νίκες του στην τέταρτη σκακιέρα στους δύο τελευταίους κρίσιμους αγώνες κράτησε την ομάδα ζωντανή και συνέβαλλε στην επιτυχία της με την 2η θέση της τελικής κατάταξης.

Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟ (ΑΣΠΡΟ ΦΑΝΕΛΑΚΙ)

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Με την ευκαιρία της λήξης των μαθημάτων των ακαδημιών του σκακιστικού τμήματος σας για την χρονιά 2009-2010, αλλά και για να τιμήσουμε τις μεγάλες επιτυχίες των ομάδων μας στις φετινές σκακιστικές διοργανώσεις της ΕΣΣΝΑ:

· 1η θέση στην ΠΟΑ Εθνικής 2010 και πρόκριση στην Α’ Εθνική
· 5η θέση στο Κύπελλο Αττικής Φιλίας 2010
· 4η θέση στο πρωτάθλημα παμπαίδων )>
· 8η θέση στο πρωτάθλημα παίδων (<16)>
· 1η θέση στο κύπελλο παίδων (<14)>
· 2η θέση στο κύπελλο παμπαίδων (<10)>


Το σκακιστικό τμήμα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣ διοργάνωσε το Σαβατοκύριακο που μας πέρασε μία πολύ όμορφη εκδήλωση με την επιμέλεια του Σωτήρη Μπούζα που περιελάμβανε την προβολή της ταινίας “ Ψάχνοντας τον Μπόμπυ Φίσερ “
και τις καλοκαιρινές εμφανίσεις των παιδιών:


Έτσι ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο και η φετινή όμορφη χρονιά μας και όλοι τώρα ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές διακοπές τους που αρκετοί θα συνδυάσουν με την παρουσία τους στα Διεθνή τουρνουά.

Υπό άλλες συνθήκες θα είμασταν τελειώς χαλαροί, όμως η παρουσία μας στην Α΄Εθνική σε περίπου ένα μήνα θα μας κρατήσει σε εγρήγορση με την συμμετοχή σε τουρνουά προετοιμασίας και ασφαλώς τις ατομικές
προπονήσεις αφού είναι βέβαιο ότι ο Πανιώνιος θα εμφανιστεί στο Πρωτάθλημα για να διεκδικήσει την υψηλότερη δυνατή θέση.











.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ