Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-ΚΥΠΕΛΛΟ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ

Οι προετοιμασίες της ομάδας έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί μιας και απομένουν λίγες μέρες πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος.

Πέρασε ένας χρόνος από την την περσινή διοργάνωση και δυσκολεύομαι να συνειδητοποιήσω καμία φορά πόσο γρήγορα κυλάει ο καιρός.

Φέτος συμπληρώνουμε 10 έτη από την ίδρυση του τμήματος, νομίζω πως ήταν σαν χθες που συνάντησα τον Πρόεδρο του Συλλόγου για να του προτείνω την ίδρυση του Σκακιστικού τμήματος. 
Η επιλογή τελικά άξιζε όλη την προσπάθεια και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε.

Φέτος πάμε στο Ρίο με την καλύτερη ομάδα ever που θα διεκδικήσει επίσης μία θέση στο βάθρο του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι Rapport, Nemeth έρχονται μέσα στην εβδομάδα και ο Σταύρος προβάρει στην κάμερα τις νέες εμφανίσεις μας.

Προσωπικά βλέπω αυτό το Πρωτάθλημα με  αυτοπεποίθηση, ηρεμία σε σχέση με τα προηγούμενα και ασφαλώς με βεβαιότητα για την ποιότητα των αθλητών που απαρτίζουν την ομάδα.

Καλή μας επιτυχία    ΥΓ.  Αφιερωμένο: http://www.youtube.com/watch?v=hS_zSN9t7zQ


 

Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ "ΡΙΟ"

Το ταξίδι ξεκίνησε 3 μήνες πριν, χρειάστηκαν διαδρομές χιλιάδων χιλιομέτων από τους αθλητές, η κατάκτηση του Κυπέλλου Αττικής, ένα ταξίδι στην Πτολεμαίδα,
 και 20 παρτίδες, για να οδηγηθούμε στο  τέλος αυτής της διαδρομής  που φέρνει τον Πανιώνιο στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος στο Ρίο 8-9 Ιουλίου.

Ο αγώνας με αντίπαλο τον ΣΟ Πτολεμαίδας ως γνωστό κρίθηκε υπέρ μας με σκορ 3-1
Η σύνθεση μας ήταν κατά σειρά Κανακάρης-Γαλόπουλος-Σεμπάστιαν-Πουλίδης.
Από την πλευρά της Πτολεμαίδας αγωνίστηκαν οι Λαγοπάτης-Σιδηρόπουλος-Γκέκας-Θεοδουλίδης.

Για την εξέλιξη της αναμέτρησης δεν έχω να προσθέσω ιδιαίτερα στοιχεία  εκτός από την διακύμανση,αυτή την φορά δεν ασχολήθηκα σχεδόν καθόλου με τις "θέσεις".
Γύρω στις 8 το βράδυ ο Νίκος πήρε τον πρώτο πόντο για εμάς στην 2η  και λίγο μετά ο Σέμπα ζευγάρωσε τις νίκες μας στην 3η.
Ο αγώνας με αυτά τα αποτελέσματα είχε πλέον κριθεί υπέρ μας και γι' αυτό στην 1η οι Κανακάρης Λαγοπάτης σχεδόν αμέσως συμφώνησαν  σε ισοπαλία.
Ο Στέφανος απέμεινε να αγωνίζεται για την προσωπική του νίκη αλλά το φινάλε δεν του επέτρεψε κάτι περισότερο από τον μισό βαθμό της ισοπαλίας για το τελικό 3-1.


Το σερί λοιπόν συνεχίστηκε έχοντας συνολικά ώς τώρα 20 παρτίδες χωρίς να έχουμε ηττηθεί σε καμία. 

Ότι ακολούθησε διασκέδαση στην νυχτερινή Πτολεμαίδα που για κάποιους κράτησε μέχρι το πρωί είναι αυτονόητο!!!

Αυτό το ωραίο λοιπόν ταξίδι ολοκληρώνεται στο Ρίο με αντιπάλους την Πνευματική Στέγη την ΕΣΘ και τον ΣΟ Καβάλας.

Έχουμε κάθε λόγο να το απολαμβάνουμε και να χαιρόμαστε όλοι μαζί γι αυτό και για αλλά πολλά, γιατί τα έχουμε κερδίσει χρόνο με το χρόνο.

Είχα να ταξιδέψω για αγώνες σκακιού εδώ και δεκαετίες από την εποχή που αγωνιζόμουν έφηβος στην Εστία Νέας Σμύρνης με τον Νίκο Καμπάνη (Σπάρτη,Πάτρα,Αίγιο,Άργος,Αίγινα) μεγάλη η κούραση αλλά το άξιζε με το παραπάνω.

Καλή Εβδομάδα

ΥΓ1. Ευχαριστούμε τον Ανδρέα  Καπετάνο για την φιλική υποδοχή

ΥΓ2 Χρόνια πολλά στον Γίωργο για τα γενέθλια του 

ΥΓ. Αν ανέβουμε στο βάθρο έχω υποσχεθεί Πάνο Κιάμο


   
.

.
.

.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ