.

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

RICHARD RAPPORT

Η οικογένεια του τον φωνάζει Ricsi, το ίδιο και οι φίλοι του, εμείς δεν θα μπορούσαμε να είμαστε εξαίρεση.

Τόσο με τον ίδιο όσο και με τους γονείς του έχουμε συχνή επικοινωνία για την δραστηριότητα του αφού ο πιτσιρικάς νιώθει όπως όλοι μας μέλος της Κυανέρυθρης Σκακιστικής οικογένειας.

Τα τελευταία αγωνιστικά νέα του είναι η συμμετοχή του στο Αυστριακό Πρωτάθλημα όπου μάλιστα αντιμετώπισε και τον Peter!!!
http://www.schachbundesliga.at/index.php/sk-sparkasse-fuerstenfeld

Αυτή την στιγμή αγωνίζεται στο πολύ ισχυρό τουρνουά του Givraltar μαζί με τον "δικό" μας Lupulescu http://www.gibraltarchesscongress.com/

Ενώ στη συνέχεια θα βρεθεί στην Γερμανία για να αγωνιστεί με την Werder Bremen.
Εδώ η ομάδα της Werder: http://schachbundesliga.de/ligen/aufstellung.php?menuid=98&topmenu=80&keepmenu=inactive&keepmenu=inactive&keepmenu=inactive

Το σημαντικότερο το άφησα για το τέλος, ο Ricsi θα είναι ο ένας από τους δύο κοινοτικούς που θα φοράει τα χρώματα του Πανιωνίου στην Α' Εθνική.

Η ανανέωση της συμμετοχής του έγινε πολύ γρήγορα χάρις την επιθυμία και των δύο πλευρών και υλοποιήθηκε περισσότερο σε φιλικό παρά σε επαγγελματικό επίπεδο.


Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟΝΟΜΕΣ Νο 2

Ο κυριακάτικος αγώνας στο Αττικής Φιλίας ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τιμήσουμε τον Ανδρέα Κοφίδη αφού δεν είχε παρεβρευθεί στην κοπή της πίτας.

Συνδυάζοντας έτσι την απονομή με το αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα πέτυχε την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες.
Μετά την περσινή τρίτη θέση και το "μικροσκοπικό" κύπελλο που πήραμε (μάλλον λόγω περικοπών) φετινός μας στόχος είναι μία θέση παραπάνω μήπως και "ψηλώσει" το τρόπαιο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται όπως είχαμε γράψει ένα πολύ μεγάλο project του τμήματος για το οποίο θα αναφερθούμε στον κατάλληλο χρόνο.

Στα αξιοσημείωτα της Κυριακής που μας πέρασε η σύγκρουση στην Δεύτερη Σκακιέρα ανάμεσα στον Παπαδάτο και τον Ξυλογιανόπουλο στην αναμέτρηση Εστία-Τρείς Αστέρες.
Ο αγώνας των δύο πρώην Σκακιστών του Πανιωνίου (ο Γιάννης ανήκει ακόμα στο δυναμικό μας) έληξε ισόπαλος ενώ η Εστία ηττήθηκε καθώς δίνει ένα πολύ δύσκολο αγώνα για την παραμονή της στην κατηγορία.

Επίσης εντύπωση προκαλεί η αγωνιστική καθίζηση της Κηφισιάς την οποία ο Πανιώνιος αντιμετώπισε ως νεοφώτιστος στην Β΄Εθνική το 2008 στην πρώτη αγωνιστική, όπου μάλιστα ηττήθηκε.


Καλή Εβδομάδα και όπως άκουσα κάπου ως ευχή, κάντε το καλύτερο δυνατό.







.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ