.

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

SALVATORE FERRAGAMO ή ROBERTO CAVALLI

Αυτό είναι το μόνο ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί ακόμα αν και όλα δείχνουν ότι η ομάδα θα προτιμήσει τον πιο clasic Ferragamo με την σύμφωνη γνώμη και της Ιωάννας...

Στα αγωνιστικό μέρος, μετά από τριετή παρουσία με τα χρώματα του Πανιωνίου ο Rapport φέτος δεν θα πλαισιώσει την ομάδα. Το πολύ "φτωχό" ποιοτικά Ελληνικό Πρωτάθλημα δεν αποτελεί επαρκές κίνητρο πλέον για τον νεαρό άσσο.
 
Έτσι στην πρώτη σκακιέρα θα αγωνιστεί ο 
Ιταλός Danyyil Dvirnyy και στην δεύτερη ο Ισραηλινός Baron Tal. Στην τρίτη-τέταρτη  οι Κοφίδης,Κουρούσης,Κανακάρης.
Μια απόλυτα διαφορετική τετράδα από την περσινή μας συμμετοχή.
Στην γυναικεία θα πρωτοεμφανιστεί η Μαριάννα Στεφανίδη με την Ελένη, ενώ εξίσου πρωτοεμφανιζόμενη θα είναι στις νεάνιδες η Μαντώ Τσούμπα.
Στις εφηβικές το δίδυμο Παπακωνσταντίνου-Νικολάου θα σηκώσει το κύριο βάρος μαζί με τον Στέφανο, ενώ η Σταυρούλα και η Κατερίνα Πουρνάρα θα αγωνιστούν όπως και πέρσι στην νεάνιδα κάτω των 14. 

Ο φετινός 12άρης μας είναι ο Ρούσος Σταμάτης που κάνει και εκείνος την πρώτη του εμφάνιση με τα κυανέρυθρα.
Το αγωνιστικό παρών θα δώσουν ο Αντώνης, ο Σταύρος και πιθανόν ο Κωστής.

Η φετινή μας ομάδα είναι αρκετά αλλαγμένη αλλά σταθερή στην γνωστή ηλικιακή "συνταγή" της χωρίς αυτό να επηρεάζει τους στόχους της.
Άλλωστε είναι πεποίθηση μας ότι θα υπερασπιστούμε με επιτυχία την περσινή μας θέση στην τελική εξάδα. 
Δεν θα παραλείψω να αναφέρω πόσο σημαντικό ρόλο έχει στο επτά γύρων Πρωτάθλημα η κλήρωση και ειδικότερα ο τελευταίος γύρος, όπως φυσικά και η απόδοση των αθλητών σε δύο με τρία παιχνίδα κλειδιά για την πορεία της ομάδος.

Τα υπόλοιπα θα τα παρακολουθήσουμε από κοντά και φυσικά live για τους φίλους της ομάδαw από την επίσημη ιστοσελίδα των αγώνων.


 Καλή μας επιτυχία
 
 

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ