.

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ

Το τουρνουά του Φυσιολάτρη παραδοσιακά ρίχνει την αυλαία στις πολλές καλοκαιρινές διοργανώσεις που λαμβάνουν χώρα και ταυτόχρονα ανοίγει την φθινοπωρινή περίοδο λειτουργίας των Συλλόγων στην Αττική.
Στο συγκεκριμένο τουρνουά είχαμε φέτος ιδαίτερα μεγάλη κυανέρυθρη παρουσία.

 


























 Οι σταύρος, δημήτρης, ορέστης, σωτήρης, στέλιος, οι μικροί σταματίου, στούνος, σπυράτος θεοδωρόπουλος,δαβίλας,μπέρδος.Διακρίσεις πέτυχαν στην κατηγορία τους ο ροδόλφος,και ο ορέστης. Οι μάρω και η Ζέτα αγωνίζοταν στον Αποκορώνα.
 Συμμετοχές μέσα στο καλοκαίρι είχαν επίσης τα παιδιά στην Ικαρία και την Κρήτη.

Ήταν ένα γεμάτο καλοκαίρι για να μην ξεχάσω και τα μέλη της πρώτης ομάδας, την Μαριάννα, την Ελένη, τον Δημήτρη, τον Σπύρο που αγωνίστηκαν σε διάφορα τουρνουά με αποκορύφωμα την συμμετοχή του Αντώνη σε τουρνουά του εξωτερικού.


Γεγονός πλέον είναι ότι την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου ο Σύλλογος θα επαναλειτουργήσει με τις καθημερινές προπονήσεις των Ακαδημιών του απογευματινές ώρες από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο.
Ασφαλώς τελική διαμόρφωση στα τμήματα και οι ακριβείς ώρες θα διευθετηθούν τις προσεχείς μέρες.

Σιγά-σιγά λοιπόν το τμήμα επανέρχεται στους ρυθμούς του και περιμένουμε να σας δούμε από κοντά την επόμενη εβδομάδα.

Καλή σχολική και σκακισιτκή χρονιά.

ΥΓ. Συγχαρητήρια στον Στέφανο και τον Ανδρέα για την επιτυχία τους στις Παννελήνιες εξετάσεις και την είσοδο τους σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.












.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ