.

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Ολοκληρώθηκε ο 1ος γύρος

Με τις αναμετρήσεις την Τρίτη το απόγευμα ολοκληρώθηκε ο 1ος γύρος, και ενώ είχαν προγραματιστεί 2 αγώνες προέκυψε η επιθυμία των Δεληθανάση και Sienczewski να συμμετάσχουν στο τουρνουά, αγωνίστηκαν λοιπόν νωρίς το απόγευμα με αποτέλεσμα   μία σύντομη ισοπαλία.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις δεν είχαμε τελικά κάποια έκπληξη.
Στην ενδοπανιώνια σύγκρουση Κοφίδη-Πουλίδη (ο Ανδρέας αγωνίστηκε μετά από πολύ καιρό) η εμπειρία επικράτησε του ενθουσιασμού.
Με σημαντικό πλεονέκτημα για τον λευκό (Κοφίδης) από το μέσο της παρτίδας το φινάλε με βαριά κομμάτια αποδείχτηκε αρκετά εύκολο παρά την προσπάθεια του Στέφανου.

Στο άλλο ζευγάρι ο Σταύρος από την εξέλιξη της παρτίδας είχε αρκετές τύχες με τον προφανώς ισχυρότερο αντίπαλο του Αζίζη τις γκρέμισε όμως απότομα με σοβαρό λάθος που τον υποχρέωσε μάλιστα και σε άμεση εγκατάλειψη.

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος όπου ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Ιλαντζής-Κοφίδης, Νικολάου-Κωστούρος, Μάκκα-Αζίζης, και η ενδοοικογενειακή αναμέτρηση Κουτσίδη.   


Κληρώσεις-Αποτελέσματα  http://chess-results.com/tnr90768.aspx?lan=1

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 1ος ΓΥΡΟΣ



Ξεκίνησε  το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου  το 1ο τουρνουά που διοργανούμε στην νέα μας πλέον έδρα.
Αν και στα πρώτα elo αναμένεται μεγάλος ανταγωνισμός υπάρχει ένα σημαντικό κενό παικτών μεταξύτου 1700-1900 ωστόσο κάθε αρχή και δύσκολη.

Επιθυμία μας είναι το τουρνουά να είναι προσιτό στους αναγνώστες του blog όχι απλά με την ανάγνωση των αποτελεσμάτων γι αυτό τον λόγο θα έχετε την δυνατότητα να δείτε όλες τις παρτίδες στο chess results και συγκεκριμένα στο viewer του τουρνουά ενώ μέσα από το blog ο Σπύρος Ιλαντζής με την ολοκλήρωση κάθε γύρου θα παρουσιάζει και την σχετική ανταπόκριση. Φυσικά πάντα με πλούσιο φωτγραφικό υλικό

Καλή εβδομάδα και καλό μήνα

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΠΥΡΟΥ ΙΛΑΝΤΖΗ

ΥΓ. Για να δείτε με πιο ευκρινή τρόπο το pdf αρχείο της ανταπόκρισης πατήστε επάνω αριστερά το σημείο μεγέθυνσης με την ένδειξη +








.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ