.

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Κατά καιρούς αρκετοί φίλοι είχαν ενδιαφερθεί να παρακολουθήσουν σκακιστικά μαθήματα, σκακιστές που δεν ανήκαν σε συλλόγους, άνθρωποι που αγαπούσαν το άθλημα και επιθυμούσαν μια πιο ουσιαστική ενασχόληση.
Μέχρι πέρσι δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε σε αυτό το αίτημα, πρόσφατα όμως έγινε η αρχή.

Ο Σταύρος Πανταζόπουλος κάθε Παρασκευή απόγευμα στα χώρο του Συλλόγου μας ξεκίνησε την λειτουργία ενός τμήματος για τους πραγματικούς ερασιτέχνες του αθλήματος. Όσοι επιθυμούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες ας επικοινωνήσουν με τον ίδιο στο τηλ. 6947534968.

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

ΝΕΑΝΙΚΑ 3ος ΓΥΡΟΣ

Η εορτασική Κυριακή ήταν και αγωνιστική, με όλες τις ομάδες μας να δίνουν σκακιστικές μάχες εκτός έδρας.
Ας τα πάρουμε με τη σειρά ξεκινώντας από τους 16άρηδες που αγωνίστηκαν στην Κηφησιά με την τοπική ομάδα. Το αποτέλεσμα 5,5-0,5 υπέρ μας, τρίτη συνεχόμενη νίκη που μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στον αρχικό μας στόχο, την είσοδο στην τελική οκτάδα.
Ο βαθμός της ισοπαλίας κατακτήθηκε στην πρώτη σκακιέρα όπου ο Δαίδαλος αντιμετώπισε τον Τάτση σε παρτίδα 87 κινήσεων που διήρκεσε τέσσερις ώρες με τον Δαίδαλο στο τέλος να "κλέβει" την ισοπαλία σε θεωρητικά χαμένο φινάλε. Στα αξιοσημείωτα στατιστικά των τριών πρώτων αγώνων το γεγονός ότι σε σύνολο 18 παρτίδων δεν έχουμε δεχτεί καμία ήττα.

Οι 12άρηδες αγωνίζονταν την ίδια ώρα στο Περιστέρι με την Πνευματική Στέγη, πραγματοποιώντας σημαντική νίκη με 5-1 που μας διατηρεί στο κυνήγι μίας θέσης που οδηγεί στην οκτάδα. Ο χαμένος πόντος προήλθε από την ήττα του Σταύρου στην δεύτερη σκακιέρα.

Τελευταία άφησα την ομάδα στο Κύπελλο Μπίκου που ηττήθηκε με 6-2 από τον Δία Πετρόυπολης, ισοπαλία για το Παπαδάτο με τον Zbigniew στην πρώτη, το ίδιο αποτέλεσμα για τον Νίκο στην τρίτη. Νίκησε η Ελένη την Νικολαίδου.

Αυτές τις μέρες ολοκλήρώνονται και οι μεταγραφές.
Ανακοινώσεις δεν θα κάνουμε από εδώ παρότι λίγο πολύ είναι γνωστές απλά θα επιβεβαιώσουμε ότι και αυτή τη χρονία όπως και τις προηγούμενες στόχος μας είναι το Πρωτάθλημα.
Μοναδική είδηση ανακοινώσιμη σχετικά με το ρόστερ της ομάδας είναι ότι ο Nikolov Momchil δεν θα αγωνιστεί φέτος μαζί μας .
ΑΟ Κηφησιάς-Πανιώνιος ΓΣ

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ