.

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

TATA STEEL CHESS 2016

Το περίφημο ολλανδικό τουρνουά  Tata Steel που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Wijl aan Zee ολοκληρώθηκε. Η συγκεκριμένη διοργάνωση μπορεί να αποκαλεστεί  όχι άδικα κάτι σαν σκακιστικό Champions League λόγω της παγκόσμιας σκακιστικής elite που  συμμετέχει αλλά και όλων των παράλληλων εκδηλώσεων.
Χαρακτηριστική είναι και η πολυτέλεια που το διακρίνει που άλλωστε αποτυπώνεται και από το σχετικό dress code των αθλητών.
Αν επιχειρήσω αναλυτικότερη  παρουσίαση θα χρειαζόμουν μακροσκελή ανάρτηση οπότε είναι προτιμότερο να επισκεφθεί κάποιος την επίσημη ιστοσελίδα http://www.tatasteelchess.com/ και ειδικότερα  το φωτογραφικό υλικό http://www.tatasteelchess.com/tournament/gallery/year/2016

Όσον αφορά τον Πανιώνιο έχουμε την τιμή δύο χρονιές να φιλοξενούνται αθλητές που αγωνίζονται με την ομάδα μας. Πρό περσι ήταν ο Richard Rapport στο masters group και φέτος ο Jorden Van Foreest στο Challengers group.

Ο νεαρός Ολλανδός βραβεύτηκε στο τέλος της διοργάνωσης μαζί με τον David Navara   για την καλύτερη αθλητική συμπεριφορά (fair play) λαμβάνοντας το βραβείο εις μνήμην του πρόσφατα εκλιπόντα σκακιστή   Vugar Gashimov.
Επίσης έλαβε από τον γηραιότερο καθηγητή Johan van Hulst, ηλικίας 105 ετών το βραβείο του νεώτερου ταλαντούχου αθλητή μαζί με τον
Wei Yi


Σας αφήνουμε με αυτές τις πολύ όμορφες εικόνες. 




 

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ