.

Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Οι ευχές που ανταλλάσουμε αυτές τις μέρες, πέρα από το πασχαλιάτικο τραπέζι, τα βεγγαλικά, και την θρησκευτική παράδοση που μας ακολουθεί, ας είναι ουσιαστικές.

Καλή Ανάσταση με αγάπη σε όλους και λύτρωση από αυτά που μας προβληματίζουν και μας στεναχωρούν.

Περιγραφή: Νύχτα Μεγάλης Παρασκευής στο χωριό Πύργος Καλλίστης της Σαντορίνης... Το πιο εντυπωσιακό πασχαλινό έθιμο στην Σαντορίνη. Λίγο πριν βγει ο επιτάφιος από την κεντρική εκκλησία των Εισοδείων της Θεοτόκου, οι ντόπιοι ανάβουν φωτιές σε τενεκεδένια λυχνάρια σε ολόκληρο το χωριό...


Τρίτη 14 Απριλίου 2009

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩ/ΜΑ 2009-ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα που διεξήχθει ακόμα μια χρονιά στην Χαλκιδική. Οι αγώνες σημείωσαν ρεκόρ συμμετοχών με 848 μαθητές και μαθήτριες όλων των κατηγοριών.
Άλλωστε τα σχολικά περιφερειακά πρωταθλήματα σε ολόκληρη την επικράτεια υπολογίζεται ότι συγκεντρώνουν πάνω από 10.000 παιδία, αναμφίβολα μία από τις μαζικότερες διοργανώσεις όλων των αθλημάτων στην Ελλάδα.

Η φετινή χρονιά είχε και κυανέρυθρες επιτυχίες.

Στο Ατομικό της Β΄Γυμνασίου μεγάλη διάκριση για τον Γιάννη Φωτιάδη που κατέλαβε την δεύτερη θέση με 7,5β. σε 9 αγώνες, μόλις μισό πόντο πίσω από τον πρώτο Εμμανούηλ Καζάκο.

Σπουδαία εμφάνιση και για τον Δημήτρη Κουκάκη στην Β΄Δημοτικού που ισοβάθμησε στην δεύτερη θέση με 7β. και δυστυχώς λόγω κριτηρίων ! έμεινε εκτός μεταλλίων.

Συμμετείχαν επίσης ο Στέλιος Κολιδάς με 4β. ο Γιάννης Πουλόπουλος με 6β. η Κατερίνα Πουλοπούλου με 3,5β. ο Βύρων Αρναούτογλου με 5β. και οι Τσοκόπουλος Δαίδαλος, Ασημακόπουλος Γιάννης με 5,5 και 5β. αντίστοιχα.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδία και του χρόνου ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ο Γιάννης στο βάθρο των νικητών αριστερά

Κυριακή 12 Απριλίου 2009

ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2009

H Τοπική Επιτροπή Σκακιστικών Σωματείων Ανατολικής Στερεάς και το σωματείο «ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ» διοργανώνουν το Ανοικτό Ατομικό Πρωτάθλημα Ανατολικής Στερεάς Ανδρών-Γυναικών 2009.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην Αιδηψό στις 16,17/5/2009 και 23,24/5/2009.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους τους σκακιστές/τριες, με θεωρημένο Αθλητικό Δελτίο της ΕΣΟ.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο κ. Νίκο Πήττα τηλ.69774567788ή κ. Γιώργο Σκουρτανιώτη τηλ. 6948087968 μέχρι τις 15/5/2009 με ταυτόχρονη κοινοποίηση στην ΤΕΣΣΑΣ, e-mail : xemifarm@lam.forthnet.gr

ΤΟΠΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ: Οι αθλητές και οι αθλήτριες μπορούν να φιλοξενηθούν στο Ξενοδοχείο «ΕΙΡΗΝΗ» τηλ2226022634 και να ενημερωθούν για τις ειδικές τιμές χρέωσης των δωματίων, που έχει εξασφαλίσει ο διοργανωτής.
Περισσότερες πληροφορίες στο blog του Συλλόγου http://www.giatoskaki.blogspot.com/






.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ