.

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Η ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΩ

Είτε πιστεύεις είτε όχι αυτές οι μέρες, οι ώρες είναι μοναδική ευκαιρία για να αποδράσεις από την άγρια καθημερινότητα, και τα προβλήματα που σε ταλανίζουν.

Είναι η ευκαιρία να δείς με λίγη αισιοδοξία την ζωή σου και όπως είπε κάποιος:

" Η ελπίδα είναι καλό πράγμα και τα καλά πράγματα δεν πεθαίνουν ποτέ"


Καλή Ανάσταση

Ίσως ο σπουδαιότερος ύμνος της Χριστιανοσύνης σε καταπληκτική ερμηνεία


Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ Ο JOHNNY

Κυριακή 17 Απριλίου 2011 Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα στην Ερέτρια Εύβοιας.

Αυτή τη διοργάνωση ο Γιάννης θα τη θυμάται όχι μόνο αύριο η μεθαύριο αλλά θα τον συνοδεύει πάντα. Το κύπελλο που κατέκτησε καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στη κατηγορία του θα κοσμεί την τροπαιοθήκη του πρώτο ανάμεσα στα άλλα μέχρι φυσικά την επόμενη μεγάλη επιτυχία του.


Μία μέρα νωρίτερα στο Ομαδικό Γυμνασίων η Λεόντειος Πατησίων με τον Γιάννη και την Κατερίνα στην σύνθεση της κατέλαβε με το απόλυτο 6χ6 την πρώτη θέση.

Ο Γιάννης διανύει σκακιστικά εξαιρετική χρονιά το επιβεβαίωσε σε ακόμα μία διοργάνωση με αντιπάλους τους κορυφαίους αθλητές στην κατηγορία του αφού επεκράτησε κατά κράτος.
Δεν έχω πολλά να προσθέσω, δεν νομίζω ότι χρειάζεται κιόλας.

Η συνταγή της επιτυχίας πολύ απλή αλλά ταυτόχρονα τόσο δύσκολη.
Από την πλευρά του Γιάννη σοβαρότητα, μετριοπάθεια,σεμνότητα και συστηματική ατομική δουλειά.
Χωρίς φανφάρες, μεγάλα λόγια και μακριά από την αβάσταχτη μπουρδολογία που συνοδεύει συνήθως (αλλά ευτυχώς όχι πάντα) τον Νεοέλληνα οι γονείς του στήριξαν την προσπάθεια του και μοιραζονται σήμερα τις επιτυχίες του.

Εύχομαι στον Γιάννη να συνεχίσει με την ίδια δύναμη και ένταση αυτό που τόσο αγαπά κυρίως όμως να απολαμβάνει το σκάκι σε κάθε του στιγμή.

Δεν θα λησμονήσω όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν στα Τελικά, την Κατερίνα,
τον Γιάννη Φωτιάδη, τον Γιώργο Γιατράκο, τον Δημήτρη Κουκάκη και τον Ορέστη Γιατράκο που όλοι προσπάθησαν για το καλύτερο.

ΥΓ1. Έχω σταματήσει εδώ και καιρό να παρουσιάζω τις ατομικές επιτυχίες των αθλητών ως κατ΄επέκταση επιτυχίες του τμήματος.
Ο Πανιώνιος είναι τεράστιος σύλλογος δεν αντιγράφη πρακτικές και σκακιστικά κακέκτυπα ούτε έχει ανάγκη από καπελώματα και αυτοπροβολές.

ΥΓ2. Περίφημα τα πήγαν οι πιτσιρικάδες του Δημήτρη Αλεξάκη

Οι φώτο που ακολουθούν είναι από τα πρώτα σκακιστικά βήματα του Γιάννη.

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ