.

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΚΥΠΕΛΛΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Μετά την διακοπή λόγω εκλογών και τις μετασεισμικές δονήσεις από την παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ
συνεχίστηκαν οι διοργανώσεις της ΕΣΣΝΑ με τον δεύτερο γύρο.


Με αντίπαλο τον ΦΟΝΗ αυτή τη φορά είχαμε ακόμα μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.


Όπως και στον πρώτο γύρο η φιλοξενούμενη ομάδα επέλεξε να διεκδικήσει την πρόκριση στοχεύοντας στις 2,3,4 σκακιέρες με το γνωστό σενάριο τοποθετώντας στην δεύτερη τον Αζίζη στην τρίτη την Πάμπαλου και στην τέταρτη τον Κων/νο Παπέλη. 
Ενώ στην πρώτη "θυσιάστηκε" ο μικρός Τσαγκαλίδης απουσία του Managadze.


Εμείς παρουσιάσαμε ομάδα αλλαγμένη κατά 100% σε σχέση με τον προηγούμενο γύρο αφού έχουμε την δυνατότητα να αγωνίζονται τουλάχιστον δέκα αθλητές με αξιώσεις σε οποιαδήποτε από τις τέσσερις σκακιέρες.
Αυτό το γεγονός ίσως και να αποσυντονίσε τους αντιπάλους μας που είδαν μια τελείως διαφορετική σύνθεση.


Στο συγκεκριμένο παιχνίδι επιλέξαμε να κοντράρουμε εξίσου στις σκακιέρες 2,3,4 γι αυτό και αγωνιστήκαμε με την Ελένη στην πρώτη και ακολούθως κατά σειρά ΕΛΟ τους Βαρβαδούκα,Πανταζόπουλο,Πουλόπουλο.

Με αυτό τον τρόπο η Ελένη επεκράτησε πρώτη από όλους και ακολούθησε ο Γιάννης στην τετάρτη. Απέμειναν ο Θοδωρής με τον Σταύρο,δηλαδή μας αρκούσε μία ισοπαλία.
Ο μέν πρώτος σε πολύ αμφίρροπη παρτίδα και ο Σταύρος παρά την μεγάλη πίεση χρόνου κράτησαν αμφότεροι ισοπαλίες δίνοντας μας την πρόκριση με τελικό 3-1 και φυσικά την είσοδο μας στους 16.


Όπως είχα τονίσει οι αγώνες κυπέλλου έχουν χαρακτήρα γερής προπόνησης και ανάλογα με την κλήρωση θα φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα.


Στις υπόλοιπες υποχρεώσεις μας οι δεκάρηδες νίκησαν στον Χολαργό με 3-1 ενώ στους 14άρηδες θετική ισοπαλία για την Β΄ομάδα με το Αιγάλεω Β΄.
Η Α΄ μπορούσε κάτι περισσότερο με την ΠΣ αλλά με τα εάν δεν μπορούμε να κάνουμε σοβαρό σχολιασμό πολύ περισότερο να έχουμε πρόοδο.


ΥΓ. Ακολούθησε το γνωστό γεύμα στη γνωστή ταβέρνα.


















.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ