.

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ

Η αποτίμηση των νεανικών ξεκινά πρώτα από τον σχολιασμό γιατην επάρκεια και την ποιότητα της διοργάνωσης.

Συγχαρητήρια στην ΠΣ Περιστερίου που ανέλαβε ακόμα μία φορά να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και τα κατάφερε περίφημα όπως και άλλες φορές στο παρελθόν.
Ο συγκεκριμένος σύλλογος έχει τα στελέχη και τα μέσα για να διεκπεραιώνει τέτοιες διοργανώσεις όταν οι άλλοι δεν έχουν τίποτα να παρουσιάσουν πέρα από την υψηλή κριτική τους και φυσικά την προσφιλή συνήθεια των Ελλήνων, να "κοντύνουμε" κάποιον για να τον φτάσουμε αντί να κοιτάμε να "ψηλώσουμε" εμείς.

Στα του Πανιωνίου τώρα δεν είχα προλάβει να γράψω σε προηγούμενη ανάρτηση για την παρουσία του Γιάννη Πουλόπουλου στα Ατομικά Αττικής, ότι ήταν το καλύτερο τουρνουά του και πολύ γρήγορα ήρθε να με διαψεύσει.

Η απόδοση του στα τελικά του Πανελληνίου στην κατηγορία κάτω των 18 ήταν καταπληκτική και θα έλεγα ότι ξεπέρασε και αυτή των Ατομικών με δεδομένο ότι κλήθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να αντιμετωπίσει πολύ ισχυρότερους αντιπάλους και αρκετά μεγαλύτερους από εκείνον.


Το επίτευγμα είναι ακόμα σποδαιότερο από το εξής γεγονός.

Ο Γιάννης έκανε δύο κολλητές ήττες στον 3-4 γύρο και ξεκίνησε τον 5ο με μόλις 1,5β. για να ακολουθήσει η τρελή κούρσα του με 5 στα 5 και τελικά να φτάσει
τους 6,5β. μισό βαθμό πίσω από τον Πρωταθλητή της κατηγορίας, ισοβαθμώντας με τον τρίτο της γενικής κατάταξης (λόγω κριτηρίων) Μεγαλιό Κων/νο που συγκέντρωσε επίσης 6,5β.

Συγχαρητήρια στον Γιάννη αλλά και στους γονείς του που συμπαραστέκονται στην προσπαθεια του με κάθε τρόπο.

Καλή επίτυχία και στους αγώνες του ΠΟΑ με τον Πειραικό που σίγουρα έκανε φέτος την καλύτερη μεταγραφή του.


Ο Δαίδαλος στην ίδια κατηγορία τα πήγε αρκετά καλά με . (καλά τα πήγε και με τα μαύρα) πιστεύω ότι θα ήταν και ψηλότερα αν δεν του είχαν ξεφύγει κάποια παιχνίδια αλλά η φετινή χρονιά τον βρίσκει μακριά από το σκάκι λόγω των Πανελληνίων εξετάσεων όπου εύχομαι να πετύχει τους στόχους του.

Ο Γιάννης Ασημακόπουλος με 4,5β και αρκετές ισοπαλίες σίγουρα περίμενε περισσότερα σε δύο τουλάχιστον παρτίδες με τον Μαλικέντζο και τον μικρό Παπαδόπουλο.

Τελευταία άφησα την νεοφερμένη Αλεξάνδρα Τερζιδάκη που επίσης νομίζω ότι δεν
θα είναι απόλυτα ευχαριστημένη, με 5,5β. έχασε την τρίτη θέση στον τελευταίο γύρο και σίγουρα ξεκινώντας το τουρνουά ήταν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση μίας εκ των πρώτων θέσεων.


Το επόμενο δίμηνο που ακολουθεί θα είναι αρκετά ήρεμο για την ομάδα μας αφού έχουμε αγωνιστικά μόνο το Ατιικής Φιλίας.









.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ