.

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

THE PACIFIC

Υπάρχουν στιγμές στις ζωές των απλών ανθρώπων που καλούνται να αντιμετωπίσουν καταστάσεις για τις οποίες δεν είχαν προετοιμαστεί, καταστάσεις πέρα από τις ψυχολογικές και φυσικές τους δυνάμεις.

Το θέατρο επιχειρήσεων του Ειρηνικού κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο αποτέλεσε για τους Αμερικανούς αλλά και τους Ιάπωνες ένα πεδίο αντιπαράθεσης,  όπου βρήκαν φρικτό θάνατο υπό απίστευτες συνθήκες εκαντοντάδες χιλιάδες νέοι άνθρωποι και από τις δύο πλευρές.

Τοποθεσίες όπως οι  Okinawa, Iwo Jima Peleliu, Guadalcanal μπορεί να μας είναι άγνωστες και μακρινές εκεί όμως χύθηκαν κυριολεκτικά ποταμοί αίματος.

Το video που θα δείτε είναι ο επίλογος τηλεοπτικής σειράς που κατέγραψε τον αγώνα των νεαρών Πεζοναυτών σε προσωπικό επίπεδο, την προσπάθεια επιβίωσης τους και την συνέχιση της ζωής τους ως πολίτες πλέον.

Τρέφω ιδιαίτερη εκτίμηση σε όσους αγωνίζονται στην διάρκεια της ζωής τους σε οποιοδήποτε επίπεδο υπερβαίνοντας τα ανθρώπινα όρια και σε όσους προσπαθούν να πετύχουν κάτι περισσότερο απο αυτό που τους ανατέθηκε.

Σε ένδειξη σεβασμού και σε έναν άλλο "μεγάλο"  που πρόσφατα απεβίωσε τον Nil Armstrong για τον οποίο δεν ανέβασα όπως ήθελα μία ανάρτηση.

ΥΓ. Δείτε το σε πλήρη οθόνη για να διαβάσετε τα  κείμενα και φυσικά με ήχο

Καλή Εβδομάδα 



.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ