.

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Η πρώτη ανάρτηση του Νέου Έτους


 Ευχαριστούμε όλους τους φίλους για τις θερμές ευχές που μας έστειλαν και τις ανταποδίδουμε.
Το 2013 βρίσκεται πίσω μας, απίστευτο πως βλέπεις τα έτη να περνάνε και να φέρνεις στην μνήμη σου στιγμές από το παρελθόν τόσο ζωντανές που νομίζεις ότι μόλις χθές βρισκόσουν εκεί.


Το σκακιστικό τμήμα συνεχίζει την ωραία διαδρομή του έχοντας στις αποσκευές του πολύ όμορφες αναμνήσεις, επιτυχίες και αρκετές φιλίες.


Λίγα εικοσιτετράωρα πρίν το νέο έτος συγκεντρωθήκαμε στο Σύλλογο για να ανταλάξουμε ευχές με την παρουσία μάλιστα αρκετών  νέων αθλητών, ο Αντώνης , ο Παμείνος από την Τσεχία, ο Σταύρος από Ιταλία ο Στέφανος, ο Γιάννης και ο Κων/νος Ασημακόπουλος η Μαριάννα και η Μαντώ. Ασφαλώς και τα όλα τα υπόλοιπα παιδιά που λόγω απόστασης δεν παρεβρέθηκαν έχουν εκ μέρους του τμήματος τις θερμότερες ευχές μας με την πίστη όλων ότι και το 2014 θα είναι για την ομάδα μας μια ακόμα επιτυχυμένη χρονιά.

Ευχές πολλές σε όλους από τον Richard που την άλλη εβδομάδα ρίχνεται στην μάχη του Van Zee αλλά τόσο ο Prohazka όσο και οι Lupulescu, Momchil στέλνουν τις ευχές του, σε ολόκληρη την ομάδα του Πανιωνίου.

Ο Ορέστης συνεχίσε την ανοδική του πορεία με την παρουσία του στο χριστουγενιάτικο τουρνουά του ΣΜΑΟ, ενώ οι μικροί Σωτήρης, Ροδόλφος, Μάρω και Ζέτα τα πήγαν πολύ καλά στο παιδικό Rapid της Ηλιούπολης.
 Ο Δημήτρης ξεκίνησε τους αγώνες στα Πανελήνια κάτω των 18 με στόχο να τερματίσει στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας.
Το 2ο Παιδικό τουρνουά του Πανιωνίου προκηρύχτηκε και προετοιμάζεται για την εκκίνηση του την Κυριακή 19/1.

 Συγχαρητήρια ασφαλώς στην νεαρή Σταυρούλα για την παγκόσμια επυτυχία της που είναι πρωτίστως δική της, και οφείλεται εν πολλοίς για να μην πω αποκλειστικά, στην ίδια, την οικογένειας της τον προπονητή της και τον Σύλλογο της.
 












Τέλος κλείνω με την θέση του τμήματος για το παράβολο αξιολόγησης στις διοργανώσεις την οποία έχουμε αποστείλει στα σωματεία.

 Η πρόσφατη απόφαση του ΔΣ της ΕΣΣΝΑ που αφορά την ανάληψη του κόστους από τους Συλλόγους για την αξιολόγηση των διοργανώσεων με διεθνές ELO  με την μορφή παραβόλου έχει προκαλέσει σύγχυση και ανησυχία στον Σκακιστικό κόσμο.
Σύγχυση γιατί ελήφθη προκαταβολικά και ερήμην των Σωματείων παρότι είχε προηγηθεί η δημόσια τοποθέτηση και ο προβληματισμός αρκετών εξ αυτών για την αναληψη του κόστους αξιολόγησης κατά αυτόν τον τρόπο.
Ανησυχία για την σταδιακή μετατροπή και διαχωρισμό των Συλλόγων, που κατά την συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ερασιτεχνικά,  σε οικονομικά ισχυρούς ή μή, με ότι προεκτάσεις αυτό ισοδυναμεί υπό τις παρούσες μάλιστα κοινωνικές συνθήκες.

Υπό αυτή την διαμορφωθείσα κατάσταση πιστεύουμε ότι η τοποθέτηση το ΣΟ Παγκρατίου, με την πρόταση για σύγκληση Γενικής Συνέλευσης, κινείται στην σωστή κατεύθυνση.
Καθ΄όλα αρμόδια να αποφασίσουν για τον τρόπο, την μέθοδο και το κόστος,  που αφορά την διαδικασία αξιολόγησης των διοργανώσεων πρέπει να είναι τα σωματεία.
Η πρόσκληση σε Τακτική ή Έκτακτη Γενική Συνέλευση για το συγκεκριμένο ζήτημα κρίνουμε ότι είναι η μόνη κατάλληλη διέξοδος για να δοθεί λύση στην σημερινή διελκυνστίδα.

Για τον Πανιώνιο Γυμναστικό Σύλλογο

Ο Έφορος του Σκακιστικού τμήματος
Γαβριήλ Χαντάντ


Καλή Χρονιά





.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ