.

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ

Προφάνως από τον τίτλο της ανάρτησης αυτή θα είναι η τελευταία πριν την έναρξη του Πρωταθληματος σε μία εβδομάδα από τώρα.
Αρχικά ήθελα να παρουσιάσω αναλυτικά την αγωνιστική δράση των παιδιών που συμμετείχαν στο πρόσφατο τουρνουά την Νίκαιας.
Πιστεύω όμως ότι μία ακόμα αναφορά σε στατιστικά και αποτελέσματα δεν προσφέρει κάτι αυτή την στιγμή γι αυτό και θα περιοριστώ στην συνολική εικόνα που έδειξαν οι αθλητές.

Το κυρίως συμπέρασμα είναι ότι φέτος για πρώτη χρονιά η ομάδα του Πανιωνίου θα παρουσιαστεί στο Πρωτάθλημα συμπαγής και αξιόμαχη σε όλες τις σκακιέρες.

Οι περσινές μεγάλες αδύναμίες μας στις δύο νεάνιδες και στον 12χρονο έχουν καλυφθεί πλήρως με την Αλεξάνδρα και την Κατερίνα που όπως έδειξε και στη Νίκαια είναι απολύτως έτοιμη.
Ο Σταύρος έχει επίσης σημειώσει σημαντική βελτίωση και αν διάβαζε λίγο περισσότερο θα ήταν ακόμα πιό ανταγωνιστικός.
Ο Δαίδαλος επανέρχεται μετά την φετινή απουσία λόγω μαθημάτων και ο Στέφανος είναι πάντα αξιόπιστος.

Το σκάκι μπορεί να είναι ατομικό άθλημα αυτό όμως δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση την συνείδηση που έχουν όσοι υπερασπίζονται τα χρώματα του Πανιωνίου.

Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους της χώρας, η ιστορία μας διαπερνά τρείς αιώνες από το 1890 μέχρι σήμερα και είναι συνυφασμένη με την Ιστορία της Ελλάδος.
Ο Πανιωνίος τιμήθηκε από Ολυμπιονίκες, Ακαδημαικούς και Λόγιους,
αθλητές του "έπεσαν" υπερασπιζόμενοι την ελληνική σημαία.

Όποιος φορά το έμβλημα του Πανιωνίου σε οποιοδήποτε άθλημα το γνωρίζει αυτό και οφείλει να το τιμά με την ευπρέπεια την μαχητικότητα και το σεβασμό των συναθλητών του.


Η σκακιστική ομάδα δεν είναι η ομάδα του "μπαμπά¨ μας ούτε η ομάδα της γειτονίας που είδαμε φως και μπήκαμε.
Έχεις υψηλό elo και είσαι παικταράς!!! λυπάμαι αλλά δεν αρκεί...

Να μην αμελήσω τα υπόλοιπα παιδιά, ο 7χρονος Στέλιος μάζεψε 5β στο Β΄όμιλο!!!!!!!! ο Χρήστος Τσίχλης νομίζω ότι έκανε το καλύτερο τουρνουά του, ο Σταύρος Πανταζόπουλος, ο Γιάννης Πουλόπουλος που αγωνίζεται αυτή την εβδομάδα στα Πανελλήνια Ατομικά ο συνωνόματος Παναγιωτόπουλος, ο Δημήτρης Μάλης και η Μπίλη Δανάη.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που θα αγωνιστούν και μακάρι να επιτύχουν τους στόχους τους.

Φωτογραφίες από την Νίκαια










.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ