.

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ Α΄ΕΘΝΙΚΗ

Η ομάδα του Πανιωνίου θα συμμετάσχει στον Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Περιστέρι με δήλωση που κοινοποιήθηκε στην ΕΣΟ σύμφωνα με την προκήρυξη.

Η απόφαση αυτή ήταν προγραμματισμένη και ειλημμένη από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου ανεξάρτητα από τον χώρο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος.

Προσωπικά είχα ρωτηθεί αρκετές φορές κατά την διάρκεια του ΠΟΑ και η απάντηση ήταν πώς είτε στη Χαλικιδική είτε στο Καστελόριζο, ο Πανιώνιος θα αγω
νιζόταν κανονικά και με πλήρη σύνθεση.
Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στον αέρα έντονη φημολογία για αποχή πολλών ομάδων.

Το Πρωτάθλημα δεν μπορεί να διεξάγεται πάντα σύμφωνα με όρους και κανόνες που εξυπηρετούν το στενό σωματειακό μας συμφέρον, με
"συμφέρει" συμμετέχω δεν "με συμφέρει" απέχω.

Ανεξάρτητα λοιπόν από τις τελικές συμμετοχές που θα καθορίσουν και τον αριθμ
ό των ομάδων που θα υποβιβαστούν εμείς δηλώσαμε ήδη και τους δύο κοινοτικούς αθλητές μας.
Ο
GM Nikolov Momchil που αγωνίζεται εδώ και τρία χρόνια μαζί μας και πήρε μάλιστα τον τίτλο του GM πριν λίγες εβδομάδες και ο Constantin Lupulescu (GM) επίσης μέλος της ομάδας εδώ που θα αγωνιστεί όμως για πρώτη φορά.

Ο Constantin Lupulescu

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ

Φούλ για την πρώτη θέση στα ομαδικά και στις δύο κατηγορίες βαδίζουμε μετά τα αποτελέσματα του 5ου γύρου.

Οι 14ρηδες πέρασαν και από την ΕΕΣ Κορυδαλλού εύκολα με σκορ 3,5-0,5 και βρίσκονται μόνοι πρώτοι με 10β. σε 5 αγώνες με έναν γύρο να απομένει στην Νέα Σμύρνη την επόμενη εβδομάδα.
Οι 10ρηδες σε ένα συναρπαστικό αγώνα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την Αίγλη Παπάγου στο ντέρμπι των πρωτοπόρων και ισοβαθμούν πλέον στην πρώτη θέση με . με την Αίγλη και την Σκακιστική Εποικινωνία που επεκράτησε του Φυσιολάτρη.

Ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα την επόμενη Κυριακή, ο Πανιώνιος βρίσκεται αυτή τη στιγμή με δύο διαφορετικές ομάδες στην πρώτη θέση ανάμεσα σε 55 συνολικά συμμετέχουσες.
Στον αθλητισμό δεν υπάρχει οροφή αλλά έχουμε διανύσει σαν Σκακιστική ομάδα μεγάλη διαδρομή σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα και μπορούμε να νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση γι αυτό.

Πολύ μεγάλη προσπάθεια καταβάλουν και οι άλλες τρεις ομάδες μας και παρότι πολλές φορές γκρινιάζουμε για την απόδοση μας σήμερα ο Σταύρος αγωνίστηκε εξαιρετικά μετά από ένα διάστημα με μέτριες παρτίδες και δυστυχώς δεν απέσπασε θετικό αποτέλεσμα από αβλεψία την τελευταία στιγμή.

Καλή Εβδομάδα...

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ