.

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

TOTAL RECALL

Επειδή σαν άνθρωπος εκνευρίζομαι καμιά φορά με αυτά που βλέπω και ενίοτε με αυτά που περιμένω να δω αλλά δεν βλέπω !!! θα προτιμήσω για τη σημερινή ανάρτηση το TOTAL RECALL σε σκηνοθεσία Paul Verhoeven και μουσική του ¨τεράστιου¨ Jerry Goldsmith.


Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Η σημερινή δεύτερη αγωνιστική παρότι ξεκίνησε ωραία από τον Φούρνο ΒΕΝΕΤΗ με καφέδες και γλυκίσματα είχε πικρή κατάληξη με το ισόπαλο αποτέλεσμα.
Το 6-6 ήταν ένα απόλυτα δίκαιο με βάση την εμφάνιση της ομάδας.
Σε αντίθεση με την προηγούμενο παιχνίδι η κακή απόδοση στις αναπτυξιακές σκακιέρες και το επιμέρους σκορ 4,5-1,5 σε αυτές εις βάρος μας δεν μας άφηνε μεγάλα περιθώρια για νικηφόρο αποτέλεσμα.
Ο Ασπρόπυργος χρειαζόταν μόλις 1,5 στις έξι πρώτες όπερ και εγένετο με την ισοπαλία του Κοφίδη στην πρώτη και την ήττα του Αλεξάκη στην .
Ήταν τέτοια η εξέλιξη του παιχνιδιού που η ισοπαλία μάλλον μας αφήνει ευχαριστημένους.
Στην πραγματικότητα αυτό το αποτέλεσμα δεν έχει ιδιαίτερη επίπτωση όσον αφορά τους στόχους μας.
Έχει όμως σημασία και θα επαναλάβω δημόσια αυτό που συζητάμε και κατ΄ιδίαν με την ομάδα. Εφόσον διεκδικούμε τη συμμετοχή μας στην Α΄Εθνική πρέπει να μπορούμε να κερδίζουμε καλούς αντιπάλους ενίοτε και καλύτερους από εμάς.
Αν αντί αυτού αναζητάμε νίκες εις βάρος των ασθενέστερων για να "χαιρόμαστε" τότε και ο ΠΟΑ είναι μια χαρά.
Την επόμενη Κυριακή ξεκινά με την ΑΕΚ ένα σερί τεσσάρων αγώνων που θα κρίνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την φετινή μας πορεία.



.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ