.

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Καθ΄οδόν προς την Α΄

Η αντίστροφη μέτρηση για την Α΄Εθνκή έχει αρχίσει με τις τελευταίες λεπτομέρειες να προστίθονται πρίν την έναρξη των αγώνων.
Το επίσημο site λειτουργεί
http://aethniki10.peristerichess.gr/ , οι ομάδες έχουν καταθέσει τις 20μελής συνθέσεις, η κλήρωση του 1ου γύρου είναι ήδη γνωστή ενώ είχαμε ακόμα μία αποχώρηση από την ομάδα της Χϊου.

Τελικά 22 Σύλλογοι θα συμμετάσχουν σε ένα Πρωτάθλημα που πολλοί κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να το απαξιώσουν τελείως.
Ακολουθώντας την προσφιλή ελληνική συνήθεια και κουλτούρα, που μας διακρίνει ως λαό, εφαρμόζουμε ευλαβικά την θέση: "αφού δεν είμαστε μέσα στο κάδρο ας το ξηλώσουμε να μην είναι και κανένας άλλος"
Εκτός δε από τις συμπάθειες ή αντιπάθειες που διατηρούν αρκετοί δεν έχω άκουσει ακόμα καμία καλή κουβέντα για την ΠΣ Περιστερίου χωρίς την οποία προφανώς δεν θα διεξαγόταν αυτό το Πρωτάθλημα.

Ως Σύλλογος δεν χρωστάμε σε κανένα τίποτα ούτε περιμένουμε "κάτι" από οποιονδήποτε για αυτό και διατυπώνουμε την θέση μας δημοσίως και ανεμπόδιστα, το έχουμε κάνει άλλωστε και σε χρονική περίοδο όταν σαν ομάδα δεν είχαμε καμία σχέση με την Α΄Εθνική.
Στις 21 Δεκεμβρίου του 2009 κοινοποιήσαμε τα παρακάτω στην ΕΣΟ μέρος των οποίων παραθέτουμε για να διαπιστώσει ο καθένας την ακρίβεια,συνέπεια και συνέχεια όσων υποστηρίζουμε.


'' Κύριοι των ΔΣ το Ελληνικό Σκάκι αντιμετωπίζει κατά την γνώμη μας ένα εξαιρετικά κρίσιμο πρόβλημα. ΔΕΝ ΕΞΕΛΛΙΣΕΤΑΙ.

Όλες οι οικονομοτεχνικές μελέτες , τα συστήματα διαχείρισης κρίσεων, τα μοντέλα προβλέψεων, τα συστήματα αγώνων και γενικά οτιδήποτε σχεδιάζεται σε γραφεία, δοκιμάζονται πάντα στην πράξη όπου γίνονται παρατηρήσεις, μετατροπές, ρυθμίσεις και τροποποιήσεις ώστε να καθίστανται όλο και πιο αποτελεσματικά μέχρι φυσικά να οδηγηθούν στο σημείο κορεσμού και να αντικατασταθούν ολικά.

Στο Ελληνικό Σκάκι αυτό το μεσοδιάστημα ανάμεσα στην "γέννηση" και την "αποβολή" απουσιάζει παντελώς.
Λαμβάνετε μία απόφαση και την ακολουθείτε με καθολική ευλάβεια μέχρι τελικής πτώσης. Τα αντανακλαστικά σας σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλον είναι σε ρυθμό σημειωτών.

Η απόφαση για την συμμετοχή δύο Νεανίδων ως ιδέα υπήρξε πρωτότυπη, ενδιαφέρουσα, στην εφαρμογή της όμως καταρρίπτετε από την Κοινωνική και Πληθυσμιακή πραγματικότητα της Ελλάδας.

Η δημιουργία Πρωταθλήματος 34 ομάδων θετική πρόκληση, όμορφη ιδέα, πανάκριβη όμως λύση που απορρίπτετε από τις οικονομικές αντοχές των Συλλόγων μεσούσης μάλιστα της μεγαλύτερης Μεταπολεμικής Οικονομικής κρίσης που γνωρίζει η χώρα.

Οι πρωτοκλασάτοι Έλληνες παίκτες ελάχιστοι για το σύνολο των 34 ομάδων, συνωστίζονται λοιπόν στις 3-4 πλουσιότερες και έχετε έτσι ένα Πρωτάθλημα 15 ταχυτήτων. Τι τύχες δίνεται στον δέκατο ή τον δέκατο πέμπτο να διεκδικήσει τις πρώτες θέσεις; ουσιαστκά καμία του προτείνεται μόνο να πάρει την θέση του "χαλίφη" να πλειοδοτήσει δηλαδή για να μαζέψει εκείνος στην ομάδα του τα πρώτα Ελληνικά ονόματα. Η Ελλάδα δεν είναι χώρα παραγωγής GM και αυτό στο άμεσο μέλλον δεν πρόκειται να αλλάξει.
Ποιά Ελληνική οικογένεια θα αφήσει τις Πανεπιστημιακές Σπουδές του παιδιού της για να σταδιοδρομήσει εκείνο ως επαγγελματίας Σκακιστής, όταν μάλιστα δεν έχουμε αντίστοιχη παράδοση "ανατολικού τύπου" αυτό Κύριοι λέγεται Κοινωνική Πραγματικότητα.


Ο κατάλογος μακρύς και ο χώρος μας εδώ περιορισμένος.

Το παρόν κέιμενο δεν στρέφεται κατά συγκεκριμένου προσώπου η παράταξης, δεν αποτελεί μέρος ενός πολέμου ανακοινώσεων, ούτε ζητάμε την ψήφο σας στην επερχόμενες εκλογές, δεν αναμένουμε καμία απάντηση άλλωστε νομικά δεν προσβάλεται η προκήρυξη και όπως είναι ήδη γνωστό δεν εμπλεκόμαστε σε διαδικτυακές ανώνυμες συζητήσεις.

Καταγράφουμε τις θέσεις μας και την δυσφορία μας, αυτό είναι δικαίωμα μας μάλιστα είναι η πρώτη φορά που δημοσιοποιούμε κάτι αντίστοιχο, κατά ειρωνικό τρόπο βέβαια ακριβώς πριν ένα χρόνο τον Δεκέμβριο του 2008 είχαμε καταθέσει εγγράφως (υπάρχει αριθμός πρωτοκόλλου) πολύ συγκεκριμένη αναφορά στην ΕΣΟ για την οποία ασφαλώς ουδέποτε λάβαμε καμία απάντηση, πέραν μιας τηλεφωνικής επικοινωνίας άνευ ουσιαστικής σημασίας.
Ας είναι... ''

ΥΓ. Ενδυματολογικά θα εμφανιστούμε με δύο εμφανίσεις και πιστεύω ότι σε αυτό το τομέα θα καταλάβουμε την πρώτη θέση

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

EPIC SOUNDTRACKS

Μετά από αρκετό καιρό αντί για ειδήσεις λίγη μουσική και συγκεκριμένα soundracks.
Όσοι έχουν δει τις αντίστοιχες ταινίες θα τα αναγνωρίσουν εύκολα.






.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ