.

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ

Ο μίνι φετινός Μαραθώνιος των  Σχολικών πλησιάζει στο τέλος του.
Μετά τους Τελικούς Αττικής ακολουθούν σε δύο εβδομάδες οι Τελικοί του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Στους αγώνες που έριξαν την αυλαία εδώ στην Αττική η εικόνα που αποκόμισαν οι συμμετέχοντες ήταν πολύ θετική για το επίπεδο και την πληρότητα της οργάνωσης. Γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό γισ έναν θεσμό που απασχολεί αγωνιστικά αρκετές εκαντοντάδες μαθητών-μαθητριών.

Στο αυστηρά αγωνιστικό κομμάτι ο Πανιώνιος ΓΣ θα παραμείνει σταθερός στην αρχή που διατηρεί να μην ξεχωρίζει τους αθλητές ανάλογα με την επιτυχία τους.
Όλα τα παιδία προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό και ασφαλώς ορισμένα διακρίθηκαν μέσα στο πλαίσιο τους υγιούς ανταγωνισμού.
Σε κάθε περίπτωση κάθε αγώνας με νικηφόρα η όχι κατάληξη ας αποτελεί οδηγό για καλύτερη προετοιμασία και εμφάνιση σε προσεχείς αναμετρήσεις. 

Αγωνιστικά το τμήμα από την επόμενη Κυριακή εισέρεχεται στην τελευταία φάση της δραστηριότητας του με τα Ομαδικά Κύπλελλα κάτω των 10 και των 14.
Εκκίνηση θα έχουμε και στο Κύπελλο Αττικής  
Στις διοργανώσεις αυτές έχουμε λογικά και αγωνιστικούς στόχους, εμφανώς στους 10ρηδες να υπερασπιστούμε τον περσινό μας τίτλο στους 14ρηδες μια θετική παρουσία ενώ στο Κύπελλο Αττικής να φτάσουμε και φέτος στο final four Αττικής.

Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και για το φετινό Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα που ακόμα μια χρονιά θα διεξαχθεί στο Ρίο της Πάτρας, για αυτό όμως θα μιλήσουμε αρκετά αργότερα. 

Καλή επιτυχία στις ομάδες μας που ξεκινούν την Κυρικαή τους αγώνες τους.

ΥΓ. Συγχαρητήρια στα παιδιά που διακρίθηκαν στα Τελικά Αττικής και πήραν την πρόκριση για την Χαλκιδική.

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ