.

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Φινάλε για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα που πραγματοποιήθηκαν φέτος στο Περιστέρι σε ένα ζεστό και όμορφα οργανωμένο χώρο με διοργανωτές την Π.Σ. Περιστερίου, την ΕΣΟ και τον ομώνυμο Δήμο.

Πρωταθλητής εφήβων μετά από εννέα γύρους ο Φίλιππας Σεμπάστιαν της Π.Σ.Περιστερίου ακολούθησαν οι Γαλόπουλος Ν. του Γαλαξία Θεσσαλονίκης και Κουρούσης Επαμεινώνδας της Ε.Σ. Άμφισας.
Πρωταθλητής Νέων Ανδρών ο Κανακάρης Γεώργιος της Σκακιστικής Ακαδημίας Θεσ/κης, ακολούθησαν ο Αγγελής Νικόλαος του Σ.Ο. Καλλιθέας και Παναγιωτακόπουλος Γεράσιμος του Α.Σ. Παπάγου.
Στις Νεανίδες Πρωταθλήτρια η Ιορδανίδου Ζωή, με τις Συρνιότη Γεωργία και Χριστοδουλάκη Αντωνία στις επόμενες θέσεις.
Στις Νέες γυναίκες η Παυλίδου Αικατερίνη πρώτευσε, Οικονομοπούλου Μαρία και Παγάνογλου Αναστασία ακολουθούν.

Τον "Ιστορικό" εκπροσώπησαν οι Κων/νος Ασημακόπουλος, Ιωάννης Ασημακόπουλος και ο Δαίδαλος Τσοκόπουλος στους έφηβους με αρκετά καλή παρουσία, ειδικά για τον Κων/νο που τερμάτισε στην 13η θέση και σίγουρα θα μπορούσε κάτι παραπάνω αφού εκτός τον άλλων ο τελευταίος γύρος επεφύλαξε μία άτυχη κλήρωση με αντίπαλο τον Δαίδαλο που κατέληξε ¨φυσιολογικά¨ σε ισόπαλο αποτέλεσμα.
Στους νέους άνδρες αγωνίστηκε και ο 14χρονος Ιωάννης Φωτιάδης που δεν ολοκλήρωσε τους αγώνες του.

Ο Κων/νος Ασημακόπουλος


Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

Liverpool 1813

Η απάντηση είναι στη πόλη του Λίβερπουλ το 1813.
Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα σχετικά κουίζ.

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

93o ΟΠΕΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Το Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009 αρχίζει το 93ο Όπεν Αμπελοκήπων με διεθνή αξιολόγηση έλο. Το τουρνουά είναι ελβετικό 7 γύρων, με χρόνο σκέψης 2 ώρες + 30’’ και διεξάγεται κάθε Σάββατο και Τετάρτη, από 10 - 31/1/2009, στις 5.30 μ.μ., στο εντευκτήριο του ΣΟΑ, Μακρυνίτσας 12-14, πλησίον του σταθμού μετρό "Αμπελόκηποι".
Χρηματικά έπαθλα 700€ θα δοθούν στους 3 πρώτους νικητές, στον 1ο βετεράνο άνω των 60, στην 1η γυναίκα και στον 1ο άνευ διεθνούς έλο, ενώ στον 1ο έφηβο και στην 1η νεανίδα κάτω των 18, θα δοθούν σκακιστικά βιβλία.
Το παράβολο συμμετοχής είναι 30€, ενώ για νέους και νέες έως 18 ετών και τα οικονομικώς εντάξει μέλη των διοργανωτών συλλόγων 15€.


Δηλώσεις συμμετοχής στην διαιτητή Έφη Ανδρικοπούλου, τηλ. 6909142729,
στον ΣΟ Αμπελοκήπων, τηλ. 210-6433584, στο email
andreffie@yahoo.gr
ή δηλώστε συμμετοχή online στην ιστοσελίδα του ΣΟΑ:
http://www.skaki.net/ambelokipi.html
Ανώτατο όριο συμμετοχής: 80 άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

* Για όσους δεν μπορούν να παίξουν τον 1ο γύρο το Σάββατο, έχει προβλεφθεί συμπληρωματικός γύρος, που θα γίνει την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου, στις 5.30 μ.μ.

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ