Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Την Κυριακή συνεχίστηκαν τα Κύπελλα Παίδων-Παμπαίδων με τους αγώνες του
2 γύρου.

Μία νίκη και μία ήττα για τις ομάδες μας αφού στους 16άρηδες νικήσαμε το ΔΗΚΕΠ με 4,5-1,5 ενώ στους δωδεκάρηδες καταφέραμε να ηττηθούμε από την Ένωση Σπάτης με 3-2,5 που αγωνίστηκε με κενή σκαιέρα!!!

Σχόλια για την απόδοση μας δεν θα κάνω αφενός γιατί οι ήττες είναι μέσα στον αθλητισμό,
αφ ετέρου όταν κάνεις τις ίδιες παρατηρήσεις κάθε φορά χωρίς να σημειώνεται πρόοδος στο τέλος γίνεσαι γραφικός και το τελευταίο σίγουρα δεν είναι στις προθέσεις μας.

Στα υπόλοιπα νέα μας οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία του Σχολικού Νέας Σμύρνης για τις 24 Οκτωβρίου, πολύ σημαντική εκδήλωση που διεξάγεται κάθε χρόνο με την υποστήριξη του Σκακιστικού μας τμήματος.

Οι προπονήσεις των ακαδημιών ξεκινούν την και Οκτωβρίου ενώ ορισμένες εκκρεμότητες σε καποια τμήματα θα λυθούν οριστικά πολύ σύντομα.

Περίμενα να δω τον Lupu αγωνιζόμενο στην Ολυμπιάδα που ξεκίνησε στις 21 του μηνός αλλά τελικά η Εθνική Ρουμανίας δεν κατέβηκε να αγωνιστεί εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων.

Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Το Σάββατο ολοκληρώθηκε το ετήσιο τουρνουά μας για συνεχόμενη χρονιά με τις απονομές που ακολούθησαν την λήξη του τελευταίου γύρου.

Στην τελική κατάταξη μεγάλος νικητής ο Αλεξάκης junior και συγκεκριμένα ο Γιώργος που έδειξε κατά την διάρκεια των αγώνων αξιοπρόσεκτη ωριμότητα και σοβαρότητα παρά το νεαρό της ηλικίας του, στην δεύτερη θέση ο Σταύρος ο Αλεξίου που σίγουρα μπορεί πολύ καλύτερα μόλις δείξει την απαιτούμενη προσοχή και συγκέντρωση, τρίτος ο μικρός Δημήτρης Κουκάκης από τον οποίο επίσης περιμένουμε πολλά.
Πρώτο κορίτσι η Κατερίνα Πουλοπούλου που τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται σε συνεχή άνοδο.

Επιμέρους νικητές είχαμε και στις κατηγορίες κάτω των 12,10,8, και 6 με νικητή τον Στελάρα.
Η φετινή μας διοργάνωση δεν συγκέντρωσε πολλές συμμετοχές εμείς όμως θα παραμείνουμε σταθεροί σε αυτή την προσπάθεια που έχει ως στόχο να αγαπήσουν τα παιδιά το σκάκι, να αποκτήσουν εμπειρία αγώνων και να διαμορφώσουν φιλίες.

Αν θέλουμε μεγάλα ονόματα και super GM έχουμε την πρώτη ομάδα μας στην Α΄Εθνική για να τους παρακολουθούμε, άλλο όμως αυτό και άλλο το Παμπάιδων, άλλο το Σχολικό Σκάκι και άλλο οι Ακαδημίες μας.

Οι φώτο από τους αγώνες και τις απονομές
αδιάψευστος μάρτυρας της όμορφης ατμόσφαιρας που επεκράτησε.

Ανοικτή συζήτηση...επί πολλών θεμάτων

.

.
.

.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ