.

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ...

Από το βράδυ της Κυριακής δύο νέα Κύπελλα κοσμούν την τροπαιοθήκη μας.
Ο αθλητισμός με τις χαρές και τις λύπες του, τις επιτυχίες και αποτυχίες είναι μια συνεχής διαδικάσία, προσπάθεια, αγώνας για δίακριση.

Την εκκίνηση έδωσαν το πρωί οι μικροί μας στο Κύπελλο Αττικής κάτω των 10 στον τελευταίο και κρίσιμο γύρο με αντίπαλο τον ισχυρό Ζήνωνα Γλυφάδας. Οι ανίκητοι εώς τώρα ομάδας μας με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ήρθε ισόπαλη  και πανυγήρισε την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη φετινή διοργάνωση.

Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στο παρελθόν για την τρομερή τάξη του Πανιωνίου που πρωταγωνιστεί και θα συνεχίσει να το κάνει.
Όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως αγωνίστηκαν σκληρά με πίστη και σαν αποτέλεσμα της συστηματικής δουλείας που γίνεται πρώτευσαν.
Συγχαρητήρια σε όλους, στον προπονητή μας και στους γονείς που είναι συνέχεια παρόντες.
Οι πρωταγωνιστές Ροδόλφος, Μάρω, Ζέτα, Νικόλας, Αλέξανδρος, Κων/νος,Δημήτρης,Νικόλαος και οι junior Γιώργος, Κων/νος.
Και συνεχίζουμε...
 
 Το Σαββατοκύριακο είχαμε βέβαια και το δεύτερο μεγάλο αγωνιστικό μέτωπο.
Το final four του Κυπέλλου Αττικής.








  
Στον ημιτελικό με αντίπαλο τον ΑΜΕΣ Νέας  Ερυθραίας που διεξήχθη το Σάββατο δεν τα καταφέραμε και γνωρίσαμε την ήττα με 3-1 από μία ομολογουμένως πολύ καλή και σκληρή ομάδα.
Καθοριστική για τον αποκλεισμό μας νομίζω ότι ήταν η ήττα του Ανδρέα στην πρώτη σκακιέρα από τον Νικολάου. Ο Γιώργος και ο Στέφανος έφεραν αντίστοιχα ισοπαλίες με τους Γρηγοριάδη και Τζούμπα ενώ ο Στάυρος στην τρίτη ηττήθηκε.
Η συνέχεια δόθηκε την Κυριακή με τον μεγάλο και μικρό τελικο.
Ο οικοδεσπότης Φυσιολάτρης  αντιμετώπισε τον ΑΜΕΣ και εμείς τον Θωμά Γεωργίου.
Η πρώτη χρονικά ισοπαλία του Στέφανου στην τέταρτη και λίγο αργότερα η ήττα του Σταύρου στην τρίτη έριξε ουσιαστικά το βάρος της αναμέτρησης στις δύο πρώτες σκακιέρες.
Όπως και στον ημιτελικό η παρτίδα που έκρινε την αναμέτρηση ήταν η πρώτη ανάμεσα στον Ανδρέα Κοφίδη και τον Παπαχριστούδη.Η νίκη του Ανδρέα μας επέτρεψε να σιγουρέψουμε την τρίτη θέση καθώς ο Γιώργος στην δεύτερη με αντίπαλο τον Δεληθανάση δεν είχε θέση που μπορούσε να χάσει.Προσπάθησε βέβαια ο Γιώργος μέχρι αργα να κερδίσει αλλά τελικά η ισοπαλία απετέλεσε και το οριστικό αποτέλεσμα και ένα συνολικό 2-2 που μας έδωσε το τρόπαιο.Ακριβώς δίπλα διεξαγόταν μεγάλη μάχη και παρότι το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης 
Φυσιολάτρης προηγήθηκε 2-0 και του αρκούσε μία ισοπαλία στην δεύτερη ή τρίτη σκακιέρα δεν ήταν γραφτό να σηκώσει το τρόπαιο στην έδρα του.
Ο ΑΜΕΣ απέσπασε δύο νίκες (το μόνο σενάριο που του έδινε την πρώτη θέση) και  με το τελικό 2-2  οι παίκτες του ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς για την ομολογουμένως τρομερή ανατροπή.  
Με τις απονομές κοντά στις 12 τα μεσάνυχτα ολοκληρώθηκε το σκακιστικό διήμερο
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση και την φιλοξενία.

Οι αθλητές μας Ανδρέας Κοφίδης, Γιώργος Κανακάρης, Σταύρος Νανόπουλος,Στέφανος Πουλίδης και η Ελένη Στούμπου προσπάθησαν σττην φετινή διοργάνωση να φέρουν τον Πανιώνιο όσο ψηλότερα γίνεται και το πέτυχαν, σας ευχαριστούμε.

Στην εβδομαδα που ξεκίνησε συνεχίζουμε με το παιδικό rapid το προσεχές Σάββατο και περιμένουμε να συναντήσουμε τον ΣΟ Ικαρίας για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος.
Η ομάδας μπήκε στην τελευταία ευθεία πλέον για την Ά Εθνική (θα μιλήσουμε προσεχώς αναλυτικά) ενώ την Κυριακή 7 Ιουνίου έχουμε την ετήσια συνεστίαση μας στο Τρίκυκλο.

Πανιωνάρα τρελαίνομαι...

Καλή εβδομάδα.

ΥΓ. Ειρήνη το κέικ απλά καταπληκτικό

















































.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ