Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Μετά τους Νίκο και Σέμπα κατηφορίζοντας στις σκακιέρες τόσο για τη επόμενη χρονιά όσο  και μελλοντικά η ομάδα έχει εντάξει στο  δυναμικό της νεάνιδες που πιστεύουμε ότι θα στηρίξουν πλήρως την αγωνιστική μας προσπάθεια.

Η 17χρονή Μαρία Τσούμπα από την Καλλιθέα με υποσχετική θα αγωνιστεί στην Κ18 ως νεανίδα μαζί με την Στελλάκη Αλεξάνδρα από τον Πειραικό που επίσης ήρθε με υποσχετκή.

Στην Κ14 ο Πανιώνιος φέτος πρόσθεσε στο δυναμικό του με ελευθέρας από την Άμφισσα την 12χρονή Αικατερίνη Πουρνάρα και την 11χρονή Σταυρούλα Πουρνάρα.
Τα δύο νεαρά κορίτσια ασφαλώς πρόκειται να στηρίξουν τον Σύλλογο και τα προσεχή χρόνια στις αντίστοιχες νεανικές σκακιέρες.


Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2012

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Ότι είχα αναφέρει την προηγούμενη εβδομάδα επιβεβαιώθηκε απόλυτα στον τελευταίο γύρο του Ομαδικού Παίδων.

Η εύκολη κλήρωση που μας έβγαλε το ελβετικό μας οδήγησε στον Δία Πετρούπολης όπου με το τελικό 5-1 υπέρ μας όχι μόνο προκριθήκαμε στο Final 8 αλλά κατακτήσαμε και την ευνοική 5η θέση.

Τα ίδια προβλήματα προκύπτουν και στην Α΄Εθνική με τους επτά γύρους που δεν δίνουν αντιπροσωπευτική κατάταξη εκτός βέβαια του Πρωταθλητή.

Εν πάσει περιπτώση το αγωνιστικό ραντεβού μας δίνεται στην ωραία Γλυφάδα με πρώτο αντίπαλο τον Ζήνωνα την Παρασκευή .
Ούτως ή άλλως η Γλυφάδα έχει και νυχτερινή ζωή οπότε θα συνδυαστεί το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Οι Παμπαίδες παρά την προσπάθεια τους δεν τα κατάφεραν ηττήθηκαν καθαρά από τον Ζήνωνα με 5-1 και ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στους αγώνες.
.

.
.

.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ