.

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Με την δημοσίευση του Πρακτικού Μεταγραφών της Ομοσπονδίας ολοκληρώθηκε και τυπικά η ενσωμάτωση των νέων αθλητών που θα στελεχώσουν κυρίως την αγωνιστική ομάδα στην Α΄ Εθνική.

Ο junior Σπύρος Στρατηγός από την Κέρκυρα στην κατηγορία κάτω των 12, ο Λάμπρος Γιαννουλάκης από την Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα τον Παναθλητικό Συκεών στη κατηγορία κάτω των 16, ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου που κλείνει  το 2015 τρία χρόνια στον Πανιώνιο προερχόμενος από την Άμφισσα, και τέλος η επιστροφή του Γιάννη Πουλόπουλου και της Κατερίνας συμπληρώνουν το σύνολο των αθλητών που θα στελεχώσουν την ομάδα στο επόμενο Πρωτάθλημα τον Ιούλιο του 2015 μαζί βέβαια και με τους ήδη υπάρχοντες                      ( Ανδρέα,Γιώργο, Ελένη, Στέφανο, Σταυρούλα).
Με την ίδια συνταγή, πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας,  και τους δύο ξένους (είναι αρκετά νωρίς για να ανακοινώσουμε κάτι περισσότερο με τα ονόματα τους) ο Πανιώνιος θα έχει αγωνιστική παρουσία ανάλογη των δύο τελευταίων ετών με στόχο την είσοδο στην εξάδα.

                                                                                                                         Ο δεκάχρονος Σπύρος


Στα αξιοσημείωτα των μεταγγραφών για τον Πανιώνιο ΓΣΣ είναι η παρουσία του Νίκου Καμπάνη από εδώ και στο εξής ως αθλητή του όπως και του Νεοσμυρνιώτη Νανόπουλου Σταύρου μετά από την δωδεκαετή του παρουσία στον ΣΟ Αγίας Παρασκευής.

Ο φίλος της ομάδας και προσωπικός μου,GM Nikolov Momchil,  με τον οποίο διανύσαμε δύο χρονιές στον ΠΟΑ και την πρώτη μας χρονιά στην Α΄ Εθνική το 2009 θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν στον Εθνικό  Αλεξανδρούπολης. Του εύχομαι καλή επιτυχία με την νέα του ομάδα.


Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Ο Ροδόλφος στην εκδήλωση μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος

 

Με αφορμή τον διαγωνισμό σκακιστικού σκίτσου που έγινε στα Καλάβρυτα στα πλαίσια των εκδηλώσεων Μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος  ο Ροδόλφος  πήρε μέρος και διάκριθηκε για το συγκεκριμένο σκίτσο του, έτσι έδωσε οικογενειακά το παρόν στις εκδηλώσεις. 





Έλαβε μέρος και στο ραπιντ που έγινε και βγήκε πρώτος στην κατηγορία παιδιών Δημοτικού  Σχολείου.
  Ενδιαφέρον είχε όταν στον 3ο γύρο βρέθηκε στην  πρώτη σκακιέρα με αντίπαλο τον 
 Χρύσανθο Πούντζα όπου φυσικά έχασε αλλά κέρδισε μίαακόμη εμπειρία.
Παρών στους αγώνες και ο Νίκος Καμπάνης.
Συγχαρητήρια για την όμορφη εκδήλωση σε ένδειξη μνήμης των μαρτυρικών κατοίκων των Καλαβρύτων.








.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ