.

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 16 Μαρτίου το 1ο τουρνουά που διοργανώσαμε στην νέα μας έδρα.

Οι εντυπώσεις από τους συμμετέχοντες ήταν πολύ θετικές και αγωνιστικά η εξέλιξη μέχρι και τον τελευταίο γύρο ήταν συναρπαστική.
Στην κορυφή υπήρξε μεγάλος συναγωνισμός με τελικό νικητή τον Ανδρέα Κοφίδη με 5,5β.αήτητο,στην δεύτερη θέση είχαμε ισοβάθμια με 4,5β. ανάμεσα σε έξι αθλητές
 Αζίζης-Νανόπουλος-Δεληθανάσης-Ε.Μάκκα-Νικολάου-Π.Μάκκας.

Τελικά με την άρση των κριτηρίων δεύτερος αναδείχτηκε  ο Αζίζης και τρίτος ο Νανόπουλος, ειδικά ο τελευταίος έδωσε μεγάλη "μάχη" με την Ευανθία Μάκκα περίπου μέχρι τις 11 το βράδυ σε μία αγωνιώδη παρτίδα.  

Με την λήξη των αγώνων ακολούθησε η απονομή επάθλων και οι αναμνηστικές φωτογραφίες.

Όπως ανέφερα νωρίτερα για εμάς ήταν μια πρώτη δύσκολη αρχή αφού διεξάγονται αρκετά πλέον τουρνουά στην Αττική, ωστόσο όλοι απευθυνόμενοι σε φιλική συζήτηση με την λήξη των αγώνων ενδιαφέρθηκαν για τις ημερομηνίες της επόμενης διοργάνωσης.

Προφανώς είναι κάτι που θα εξετάσουμε με προσοχή ώστε να ανανεώσουμε το αγωνιστικό ραντεβού μας.

Ευχαριστούμε τον Σπύρο Ιλαντζή και την Τάνια Καράλη για την πολύτιμη βοήθεια τους, ασφαλώς και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ελπίζουμε σύντομα να έχουμε νεώτερα για την επόμενη συνάντηση.

Σε αυτή την ανάρτηση μπορείτε να δείτε την ανταπόκριση του Σπύρου με τις παρτίδες του 6ου γύρου και θα ακολουθήσει την επόμενη εβδομάδα ο τελευταίος γύρος.

Όλες οι παρτίδες στο: http://chess-results.com/tnr90768.aspx?lan=1

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΠΥΡΟΥ ΙΛΑΝΤΖΗ 







.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ