.

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ Νο 2

Ο Αντώνης αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τα  χρώματα του Πανιωνίου το 2011 στην Ερέτρια
έκτοτε συνέχισε να είναι ουσιαστικά μέλος της ομάδος με πολλούς τρόπους, ακολουθώντας  άλλωστε κάθε χρόνο την αποστολή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα .
Από φέτος όμως ανήκει και τυπικά στις τάξεις του Πανιωνίου και εκτός από την ιδαίτερη χαρά υπάρχει και μεγάλη ικανοποίηση για την παρουσία του από δω και πέρα με τα Κυανέρυθρα.

Ο Επαμεινώνδας Κουρούσης γνωστός στους φίλους και ως Παμίνος θα πλαισιώσει την επόμενη χρονιά τις ανδρικές σκακιέρες με την ευχή μας να πετύχει την τρίτη νόρμα ΙΜ που θα του δώσει και τον ομώνυμο τίτλο.

Νέες παρουσίες θα έχουμε και στην  γυναικεία σκακιέρα όπου  η Μαριάνα Στεφανίδη μαζί με τη Ελένη θα ενισχύσει σημαντικά την ανταγωνιστικότητα της ομάδος ενώ αμέσως πιό κάτω η Μαντώ Τσούμπα θα υπερασπίζεται φέτος για πρώτη φορά την κατηγορία των νεανίδων κάτω των 16.

Στην κρίσιμη πολλές φορές κατηγορία των 12αρηδων ο Ρούσσος Σταμάτης από τον Ιππότη Ρόδου θα φορέσει τα Κυανέρυθρα.

Ταυτόχρονα με το καλοσώρισμα των νέων αθλητών πρέπει να τονίσω ότι η ομάδα με οδηγό την περσινή της θέση θα παρουσιαστεί στο επόμενο Πρωτάθλημα  για να υπερασπιστεί το κεκτημένο της.
Με την παρουσία όλων των παιδιών που γνωρίζουμε πολύ καλά όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και προσωπικά ελπίζουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.


Η Μαριάννα
                                                    Ο Παμίνος από πρόσφατο αγώνα blitz στην Τσεχία







                                           Ο Αντώνης ανάμεσα σε Rapport και Nemeth


Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Όπως πολλές φορές στο παρελθόν από αυτό το βήμα αποδίδουμε τις ευχαριστίες μας σε αθλητές που αγωνίστηκαν με τα κυανέρυθρα και προσέφεραν το μέγιστο δυνατό τόσο σε επίπεδο αγώνων όσο και σε αυτό της γενικότερης συμπεριφοράς τους.

Η επόμενη αγωνιστική περίοδος θα βρεί τον Σεμπάστιαν να επιστρέφει στην ΠΣ Περιστερίου και τον Νίκο Γαλόπουλο να συνεχίζει στον Φυσιολάτρη Νίκαιας.

Αμφότεροι συνετέλεσαν αποφασιστικά στην σπουδαία περσινή χρονιά έχοντας σημαντικό ρόλο στις επιτυχίες του τμήματος και συμβαδίζοντας με το πνεύμα και την ατμόσφαιρα του Συλλόγου.

Ένα μεγάλο και δημόσιο ευχαριστώ στα δύο παιδιά για τις ωραίες στιγμές που μας χάρισαν. Ολόκληρη η  χρονία κύλησε εξαιρετικά, βιώσαμε μαζί τις επιτυχίες μας, πανηγυρήσαμε, και ανταποδώσαμε πιστεύω με τον καλύτερο τρόπο την προσφορά τους.
Επί προσωπικού εύχομαι να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις σπουδές τους, ενώ σκακιστικά να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος να αγωνίζονται θέτωντας ακόμα υψηλότερους στόχους.

Το Σκακιστκό τμήμα πιστό εδώ και πολλά χρόνια στην άποψη ότι οι αθλητές πρέπει να έχουν την ελευθερία της επιλογής έχει τηρήσει στην πράξη και στο ακέραιο αυτή την αρχή επιτρέπωντας σε ισχυρούς παίκτες της ομάδας και ταλαντούχους ταυτόχρονα να αγωνίζονται και να επιλέγουν εκεί όπου επιθυμούν.

Στις υπόλοιπες παραχωρήσεις ο Γιάννης Παπαδάτος θα αγωνιστεί με υποσχετική για τρίτη χρονιά στην Εστία ενώ ο μικρός Δημήτρης Πατηνιώτης μετά την αλματώδη πρόοδο του θα ενισχύσει για μια χρονιά την ομάδα του Φοίβου Πειραιά στις εφηβικές σκακιέρες.
  
Από την περσινή μας ομάδα το δίδυμο, Δημήτρης, Σπύρος θα υπερασπιστεί  και φέτος τις εφηβικές σκακιέρες, με μεγάλη επιτυχία έχω την βεβαιότητα.

ΥΓ. Οι νέοι αθλητές που θα στελεχώσουν την ομάδα  θα παρουσιαστούν σε προσεχή ανάρτηση.





 

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ