.

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ Νο 2

Ο Αντώνης αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τα  χρώματα του Πανιωνίου το 2011 στην Ερέτρια
έκτοτε συνέχισε να είναι ουσιαστικά μέλος της ομάδος με πολλούς τρόπους, ακολουθώντας  άλλωστε κάθε χρόνο την αποστολή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα .
Από φέτος όμως ανήκει και τυπικά στις τάξεις του Πανιωνίου και εκτός από την ιδαίτερη χαρά υπάρχει και μεγάλη ικανοποίηση για την παρουσία του από δω και πέρα με τα Κυανέρυθρα.

Ο Επαμεινώνδας Κουρούσης γνωστός στους φίλους και ως Παμίνος θα πλαισιώσει την επόμενη χρονιά τις ανδρικές σκακιέρες με την ευχή μας να πετύχει την τρίτη νόρμα ΙΜ που θα του δώσει και τον ομώνυμο τίτλο.

Νέες παρουσίες θα έχουμε και στην  γυναικεία σκακιέρα όπου  η Μαριάνα Στεφανίδη μαζί με τη Ελένη θα ενισχύσει σημαντικά την ανταγωνιστικότητα της ομάδος ενώ αμέσως πιό κάτω η Μαντώ Τσούμπα θα υπερασπίζεται φέτος για πρώτη φορά την κατηγορία των νεανίδων κάτω των 16.

Στην κρίσιμη πολλές φορές κατηγορία των 12αρηδων ο Ρούσσος Σταμάτης από τον Ιππότη Ρόδου θα φορέσει τα Κυανέρυθρα.

Ταυτόχρονα με το καλοσώρισμα των νέων αθλητών πρέπει να τονίσω ότι η ομάδα με οδηγό την περσινή της θέση θα παρουσιαστεί στο επόμενο Πρωτάθλημα  για να υπερασπιστεί το κεκτημένο της.
Με την παρουσία όλων των παιδιών που γνωρίζουμε πολύ καλά όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και προσωπικά ελπίζουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.


Η Μαριάννα
                                                    Ο Παμίνος από πρόσφατο αγώνα blitz στην Τσεχία







                                           Ο Αντώνης ανάμεσα σε Rapport και Nemeth


.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ