.

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΟΥΡΝΟΥΑ Κ34 ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Αφιερωμένο στη μνήμη του φίλου ΥΜ Μιχάλη Θρασυβουλίδη που έχασε την τελευταία παρτίδα στα μέσα του καλοκαιριού θα είναι το τουρνουά Κάππα-34 με το οποίο ξεκινάει η φετινή αγωνιστική σεζόν στην Καλλιθέα.
Το τουρνουά θά είναι ελβετικό 7 γύρων, με χρόνο σκέψης 90′+30″. Οι αγώνες επιστρέφουν στην παραδοσιακή «Δευτέρα & Πέμπτη» 6-10 μ.μ. με έναρξη την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου και επόμενες αγωνιστικές στις 6/10, 9/10, 13/10, 16/10, 20/10 και 23/10.

Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://kallitheachess.wordpress.com/

90 ΟΠΕΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008 αρχίζει το 90ο Όπεν Αμπελοκήπων με διεθνή αξιολόγηση έλο. Το τουρνουά είναι ελβετικό 7 γύρων, με χρόνο σκέψης 2 ώρες + 30’’ και διεξάγεται κάθε Σάββατο και Τετάρτη, από 4 - 25/10/2008, στις 5.30 μ.μ., στο εντευκτήριο του ΣΟΑ, Μακρυνίτσας 12-14, πλησίον του σταθμού μετρό "Αμπελόκηποι".
Χρηματικά έπαθλα 700€ θα δοθούν στους 3 πρώτους νικητές, στον 1ο βετεράνο άνω των 60, στην 1η γυναίκα και στον 1ο άνευ διεθνούς έλο, ενώ στον 1ο έφηβο και στην 1η νεανίδα κάτω των 18, θα δοθούν σκακιστικά βιβλία.
Το παράβολο συμμετοχής είναι 30€, ενώ για νέους και νέες έως 18 ετών και τα οικονομικώς εντάξει μέλη των διοργανωτών συλλόγων 15€.
Δηλώσεις συμμετοχής στον διαιτητή Σαράντη Θεοδοσίου, τηλ. 6978395699,
στον ΣΟ Αμπελοκήπων, τηλ. 210-6433584, στο email
s.theodosiou@dsa.gr
ή δηλώστε συμμετοχή online στην ιστοσελίδα του ΣΟΑ:
http://www.skaki.net/ambelokipi.html

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

Ο ΑΛΛΟΣ GARY KASPAROV

Η απογοήτευση από την αποτυχία μας στους αγώνες μπαράζ είναι προφανής. Εμείς όμως δεν είμαστε ένα αμιγώς Σκακιστικό σωματείο, αλλά τμήμα ενός Συλλόγου που η αθλητική παράδοση και η ιστορία του βαραίνει υπερβολικά, τόσο που είναι αδύνατον να την ανακόψεις, ίσως απλά να την καθυστερήσεις λίγο και αυτό δεν είναι πάντα απαραίτητα κακό...

Πριν λίγους μήνες πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα Πεντελικόν το 3rd Sales Convention το οποίο συγκέντρωσε τα περισσότερα από τα πλέον επιφανή στελέχη πωλήσεων της Ελληνικής Αγοράς, αλλά και CEOs μεγάλων εταιρειών όπου βραβεύτηκαν για την συνολική επιχειρηματική τους δράση.
Στο πλάισιο του 3rd Sales Convention ο παγκοσμίου φήμης Ρώσος σκακιστής Garry Kasparov, βρέθηκε στην Αθήνα και απευθυνόμενος σε ένα πολυπληθές ακροατήριο ανέλυσε το πώς μέσα από το σκάκι αναδύονται στρατηγικές που μπορούν να εφαρμοστούν με επιτυχία στο χώρο των επιχειρήσεων και ειδικότερα στον τομέα των πωλήσεων.
Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο μικρός σκακιστής και μέλος του Πανιωνίου Θοδωρής Ευσταθίου μαζί με τον πατέρα του, γεγονός που του επέτρεψε να φωτογραφηθεί με τον ζωντανό θρύλο του σύγχρονου Σκακιού.
Εμείς του ευχόμαστε η επόμενη φωτογράφιση να αφορά μια δική του επιτυχία.



Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ !!! ?

Ο πρωταθλητισμός σε όλα τα επίπεδα της οκονομικής, αθλητικής και κονωνικής ζωής έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, τις δικές του αναγκαιότητες.
Κυρίως όπως συνηθίζεται να λένε θέλει "κότσια".
Στον Πρωταθλητισμό δεν υπάρχει το "ναι μεν, αλλά" .
Στον Πρωταθλητισμό δεν μπορείς να πείς "ξενύχτησα" η "ξύπνησα σήμερα στραβά" η "είδα άσχημο όνειρο" , αν ψάχνεις συνεχώς δικαιολογίες τότε καλύτερα να ασχολείσαι με κάτι πιό χαλαρό.
Στον Πρωταθλητισμό είτε είσαι αγωνιστικά σωματικά και ψυχολογικά προετοιμασμένος για 1-2 η 32 αγώνες, είτε αφήνεις την υπόθεση στην τύχη της και τότε οφείλεις να γνωρίζεις ότι:
η τύχη χτυπάει την πόρτα μόνο μία φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή...

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ