.

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

Ο ΑΛΛΟΣ GARY KASPAROV

Η απογοήτευση από την αποτυχία μας στους αγώνες μπαράζ είναι προφανής. Εμείς όμως δεν είμαστε ένα αμιγώς Σκακιστικό σωματείο, αλλά τμήμα ενός Συλλόγου που η αθλητική παράδοση και η ιστορία του βαραίνει υπερβολικά, τόσο που είναι αδύνατον να την ανακόψεις, ίσως απλά να την καθυστερήσεις λίγο και αυτό δεν είναι πάντα απαραίτητα κακό...

Πριν λίγους μήνες πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα Πεντελικόν το 3rd Sales Convention το οποίο συγκέντρωσε τα περισσότερα από τα πλέον επιφανή στελέχη πωλήσεων της Ελληνικής Αγοράς, αλλά και CEOs μεγάλων εταιρειών όπου βραβεύτηκαν για την συνολική επιχειρηματική τους δράση.
Στο πλάισιο του 3rd Sales Convention ο παγκοσμίου φήμης Ρώσος σκακιστής Garry Kasparov, βρέθηκε στην Αθήνα και απευθυνόμενος σε ένα πολυπληθές ακροατήριο ανέλυσε το πώς μέσα από το σκάκι αναδύονται στρατηγικές που μπορούν να εφαρμοστούν με επιτυχία στο χώρο των επιχειρήσεων και ειδικότερα στον τομέα των πωλήσεων.
Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο μικρός σκακιστής και μέλος του Πανιωνίου Θοδωρής Ευσταθίου μαζί με τον πατέρα του, γεγονός που του επέτρεψε να φωτογραφηθεί με τον ζωντανό θρύλο του σύγχρονου Σκακιού.
Εμείς του ευχόμαστε η επόμενη φωτογράφιση να αφορά μια δική του επιτυχία.



.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ