.

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

H ΑΞΙΑ ΜΙΑΣ ΕΥΧΗΣ

Dear Gabriel,

Thank you for your kind words. I wish you and to the whole Panionios team Merry Christmas and a Happy New Year.I hope everything is okay with you and with the others, and I hope next year we can eat also from that unique ice yoghurt :) I am also okay, and  prepering a lot to crush everyone on Tata :)
 
I wish you to have a very nice christmas and an unforgettable new year's eve :)))

Είναι  η πρώτη φορά που δημοσιοποιώ τις ευχές του Richard ,έχω λάβει αρκετές με κάθε ευκαιρία ακόμα και με το πέρας του Παγκοσμίου.
Αυτά τα δύο τελευταία χρόνια ο έφηβος Richard όχι απλώς αγωνίστηκε με τα χρώματα μας αλλά αισθάνεται πλήρες μέλος και φίλος. 
Το αναφέρω μιάς και την Κυριακή πραγματοποιήσαμε την καθιερωμένη συνάντηση σε εστιατόριο, μία συνάντηση που έγινε πρώτα μεταξύ φίλων και κατόπιν μελών της ίδιας ομάδας.
 Δεν θα απαριθμήσω ονόματα, οι παρόντες τα γνωρίζουν και αυτό είναι αρκετό. 

Ο Σύλλογος μπορεί από την πρώτη μέρα της ίδρυσης του μέχρι σήμερα να έχει αλλάξει σημαντικά, η μόνιμη παρουσία μας στην Α΄ και η προσπάθεια να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί αναπόφευκτα θα άλλαζε την σύνθεση της ομάδας που μεγάλωσε και απλώθηκε σε ολόκληρη την σκακιστική Ελλάδα.

Εκείνο που δεν άλλαξε είναι τα αισθήματα μεταξύ των παιδιών ανεξάρτητα πλέον από τον αν κρατούν μία θέση στην πρώτη αγωνιστική ομάδα.
Τα συναισθήματα άλλωστε ούτε επιβάλονται ούτε υποδεικνύονται.

Με αυτές τις σκέψεις αποχαιρετούμε το 2012 χρονιά σταθμός για το τμήμα που στεγάστηκε στον δικό του όμορφο χώρο.

Ανταποδίδω στα σωματεία στους φίλους στους γονείς τις ευχές που μας έστειλαν. 
Από όλους εμάς Καλή Πρωτοχρονία με αγάπη και υγεία.

ΥΓ. Νίκο το 2013 ελπίζω να δούμε το video της Α΄

ΥΓ. κ. Μπούζα ανταποδίδουμε τις ευχές σας.
  

.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ