.

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Η 99η ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Ένας φίλος μου έστειλε mail για να μου υπενθυμίσει ότι αυτή είναι η 99η ανάρτηση του blog και προφανώς η επόμενη θα είναι η 100η που ευχόμαστε να συνδυαστεί με επιτυχία στους αγώνες της Τελικής Φάσης Παίδων-Παμπαίδων.
Για να είμαι ειλικρινής ούτε που το κατάλαβα πότε πέρασε ο καιρός και φτάσαμε μέχρι εδώ.
Το φωτογραφικό υλικό που έχω συγκεντρώσει είναι ο καλύτερος μάρτυρας αυτής της όμορφης διαδρομής.
Ακολουθούν ορισμένες φώτο από σημαντικά γεγονότα του Σκακιστικού τμήματος.

















Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΙΚΟΥ IS OVER

Ο έβδομος και τελευταίος γύρος για το Μπίκου δόθηκε στην Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον ΣΟ Χαλανδρίου και νικητή τον "Ιστορικό" με 6-2.
Η ομάδα έφτασε αισίως τους 9β. και πιθανόν να τερματίζει στην πρώτη οκτάδα χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι περισσότερο.
Το βάρος στις πρώτες σκακιέρες σήκωσε η "παλιά φρουρά" οι αθλητές που στήριξαν και οδήγησαν τα προηγούμενα χρόνια την ομάδα στο επίπεδο που βρίσκεται σήμερα, με την συμμετοχή στις υπόλοιπες σκακίερες αθλητών από την ομάδα των Παμπαίδων.

Η εβδομάδα που διανύουμε μας οδηγεί στον Final Eight που θα διεξαχθεί στις 4/5/6 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Δήμου Ηρακλείου οδός Λεωφόρος Ηρακλείου και Κουντουριώτου & Νεότητος, με την συμμετοχή δύο ομάδων μας σε Παίδες και Παμπαίδες και αντιπάλους αντίστοιχα τον ΣΟ Χαλανδρίου και τον Ζήνωνα Γλυφάδας.

Στόχος μας πλέον η διεκδίκηση μίας εκ των τριών πρώτων θέσεων, στόχος απόλυτα εφικτός με δεδομένο πάντα την σοβαρότητα και αγωνιστικότητα που δείξαμε σε ολόκληρη την πρώτη φάση των αγώνων.


.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ